Miercuri,
17.04.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Soma a curățat Rossbach-ul de animale moarte

Soma a curățat Rossbach-ul de animale moarte

O echipă a operatorului de salubritate Soma a curățat marți dimineață albia pârâului Rossbach de resturile a mai multor animale moarte.

Situația a fost semnalată redacției Turnul Sfatului de un cititor care a ieșit duminică la plimbare pe un câmp din vecinătate cartierului Tineretului. În albia pârâului Rossbach, la doi pași de un podeț, acesta a descoperit rămășițele a mai multor animale moarte.

După ce reporterul Turnul Sfatului a semnalat situația autorităților, o echipă a operatorului de salubritate Soma s-a deplasat în această dimineață la fața locului, unde a curățat și igienizat spațiul.

Au fost descoperite rămășițe din speciile bovine și ovine, ele fiind intenționat transportate și abandonate în câmp, creând un adevărat focar de infecție, informează inspectorul Soma Draghici Daniel.

Redăm mai jos câteva imagini de la acțiunea de astăzi:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 1 lună

Traditional...marginime...patrioti...daci

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus