Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
19°C

Buratino a ajuns viral într-un video pe TikTok. „De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine? De dimineață!”

Buratino a ajuns viral într-un video pe TikTok. „De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine? De dimineață!”

Un videoclip filmat la Sibiu și postat de comediantul Mădălin Cîrje a devenit viral pe rețelele sociale. Aflat în centrul Sibiului, Mădălin s-a întâlnit cu Buratino, pe care l-a filmat în timp ce făcea mai multe glume.

Videoclipul postat pe pagina de facebook a adunat aproape 50.000 de like-uri, peste 300 de comentarii și peste 2.000 de distribuiri. Pe pagina de tik-tok a comediantului filmulețul a adunat peste 180.000 de like-uri, mai mult de 5.000 de distribuiri și peste 600 de comentarii.

Dialogul dintre Mădălin și Buratino este unul scurt și plin de umor și îl redăm mai jos:

Mădălin: Vrem și noi patru baloane... Un balon la început și dacă ne place mai achiziționăm.

Buratino: În formă de?

M: Ce animale aveți?

B: Oricare în afară de tine.

M: Eu aș vrea un cal? Cât costă un cal?

B: Cât vrei tu costă un cal.

M: Bun, am doi lei.

B: Păi da, dar e valoarea ta, vorbeam de valoarea balonului.

M: De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine?

B: De dimineață.

Mădălin Cîrje este un tânăr comediant din Beiuș, și, în același timp, câștigătorul sezonului doi al emisiunii Stand-Up Comedy,  difuzată pe Antena 1. Concurentul a făcut parte din echipa lui Dan Badea și a câștigat premiul de 20.000 de euro.

Citește și: Comedianții Ionuț Rusu și George Tănase, în vizită la Muzeul Astra: E Disneyland-ul României. Trebuie să vă luați o zi întreagă să-l vedeți pe tot

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus