Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

După proiectare și execuție, a fost lansată și licitația pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe strada Salcâmilor

După proiectare și execuție, a fost lansată și licitația pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe strada Salcâmilor

Strada care asigură accesul spre Dealul Gușteriței va avea rețea de apă și canalizare nouă. Primăria a lansat licitația privind execuția lucrărilor.

Realizarea investiției va asigura creșterea standardului de viață al populației prin asigurarea unei infrastructuri adecvate pe toată lungimea străzii ce va asigura creșterea standardului de viață al populației, crerea unui mediu curat, plăcut, prin asigurarea unei infrastructuri adecvate pe toată lungimea străzii ce va deservi populația riverană și ce tranzitează zona. Se vor realiza lucrări de modernizare rețea de apă și rețea de canalizare menajeră, scrie în caietul de sarcini la anunțul de licitație.

Documentul conține o serie de specificații tehnice pe care municipalitatea le impune viitorului operator economic care va câștiga licitația. 

Valoarea estimată a lucrărilor este de 3,5 milioane lei, iar durata contractului este prevăzută la 5 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, pentru execuția și finalizarea lucrărilor, 1 lună de la notificarea privind finalizarea lucrărilor, pentru admiterea recepției la terminarea lucrărilor. Termenul de garanție a lucrărilor este 60 de luni.

Licitația va avea loc pe 28 martie.

Lucrările sunt prevăzute a fi finanțate din bugetul local. La începutul acestui an a fost lansată și licitația pentru proiectarea străzii Salcâmilor din Gușterița, estimată la peste 11 milioane de lei cu TVA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2576

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Paul

Acum 2 săptămâni

@TS - a fost definit un câștigător al licitației din 28 Martie ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus