Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Aproape 400 de absenți, în județul Sibiu, la simularea ultimei probe a Bacalaureatului

Aproape 400 de absenți, în județul Sibiu, la simularea ultimei probe a Bacalaureatului

În toate unitățile de învățământ liceal din județului Sibiu a fost susținută în această dimineață simularea ultimei probe a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre proba specifică profilului: fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, economie, sociologie, psihologie sau filosofie.

”Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distribui subiectele la timp. De asemenea nu au fost elevi eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă”, informează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Din cei 2.818 elevi care puteau susține simularea probei E.d) a examenului de Bacalaureat 2024, au fost prezenți 2.426 elevi (86,09%), iar 392 elevi au absentat (13,91%).

”Cei mai mulți absenți au fost înregistrați la Liceul Tehnologic „Automecanica” Mediaș (67 elevi, majoritatea de la formele de învățământ cu frecvență redusă și seral), iar cei mai puțini absenți au fost la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu (0 – zero absenți). Pe disciplinele susținute azi, cei mai mulți elevi au absentat la geografie (199 elevi), iar cei mai puțini au absentat la chimie organică teoretic și informatică (câte un elev)”, mai arată Inspectoratul Școlar.

Conform calendarului, în data de 15 martie este programată comunicarea rezultatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 712

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

La c sa mai vina la a treia proba, daca la primele doua au reusit doar sa-si treaca numele pe foaie?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus