Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Târgul de Paști din Piața Mare va începe în acest an pe 26 aprilie

Târgul de Paști din Piața Mare va începe în acest an pe 26 aprilie

Târgul de Paști din acest an se va desfășura în perioada 26 aprilie - 7 mai în Piața Mare. Doritorii de a se înscrie ca expozanți mai au la dispoziție două zile pentru a o face.

„Au început înscrierile la Târgul de Paști din Sibiu 2024! Târgul de Paști din Sibiu 2024, se va desfășura în perioada 26.04.2024 - 07.05.2024 în Piața Mare din Sibiu. Înscrierea ca expozant presupune completarea și trimiterea unui formular de înscriere”, au anunțat recent organizatorii.

Pentru a se înscrie la târg, un expozant trebuie să completeze un formular în care să ofere informații privind datele de identificare sau despre produsele și experiența anterioară etc. Aproximativ 50 de expozanți au participat la edițiile trecute. Aceștia aduc cu ei o diversitate de produse de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite.

Târgul de Paști de la Sibiu este organizat de Asociația Events for Tourism.

Anul trecut, pe lângă elementele tradiționale cu care ne-au obișnuit, organizatorii au venit și cu o premieră: amenajarea unui spațiu verde generos în Piața Mare pentru relaxarea trecătorilor.

Târgul de Paști din Sibiu a debutat în 2009 și a reprezentat începutul acestui tip de evenimente din România. Prima ediție a fost organizată pe pietonala Nicolae Bălcescu iar apoi s-a desfășurat în Piața Mare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2254

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

Aceleasi marfuri cu care ne-am obisnuit! Poate pe melteni sa-i impresionam!
Raspunde

Dorina Ionescu

Acum 1 lună

este atat de urat si vechi Targul asta de Pasti...Piata Mare a devenit o bisnitza cu porcarii scumpe si de proasta calitate. D NA FODOR, INCETATI SA MANJITI ORASUL PTR BANET.. PLATIM TAXE, VREM RESPECT, AVETI BANI DIN IMPOZITE... POLUATI CENTRUL ALA FRUMOS...ALOOOOOO
Raspunde

Un român

Acum 1 lună

Ce chestie! Antiromânii care or fost impuși să conducă Sibiul fac bazar de Paști, să-și bată joc și de de sărbătoarea asta ortodoxă. La Crăciun desfac dughenele de la bazarul de Crăciun înainte de sf. Ioan când se termină sărbătorile de Crăciun ale românilor ortodocși, majoritari cu 91%, tot așa, la bătaie de joc. De ce bala nu fac târgul de Paști la Paștele catolic, că nu e tradiție la români să faci negustoreli de Paști? Zici că la Sibiu e experiment bolșevic de clădire a omului nou, nu altceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus