Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Asociația Cu Verdele-n SUS va planta 4.000 de puieți de gorun și paltin la Hosman. „Evenimentul este potrivit pentru voluntari, familii, iubitorii de natură și toți cei care vor să aducă o schimbare în societate”

Asociația Cu Verdele-n SUS va planta 4.000 de puieți de gorun și paltin la Hosman. „Evenimentul este potrivit pentru voluntari, familii, iubitorii de natură și toți cei care vor să aducă o schimbare în societate”

Asociația „Cu verdele-n SUS” va planta weekend-ul acesta 4.000 de puieți de gorun și paltin pe locul unei păduri exploatate din Hosman. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 23 martie, între orele 8-16, și are nevoie de prezența a 200 de voluntari. 

Cu verdele-n SUS asigură transport, unelte, mănuși, mâncare, apă, gustări și instrucțiuni de muncă. Se poate ajunge cu mașina personală la aproximativ 4 km de locul de plantare.

„Evenimentul este potrivit pentru voluntari, familii, iubitorii de natură și toți cei care vor să aducă o schimbare în societate. Dacă plouă în zilele anterioare plantării, există mici șanse să fim nevoiți să facem pe jos o plimbare de aproximativ o oră, de unde ne lasă autocarul sau parcăm mașinile, până la locul de plantare și încă o oră la întoarcere. Facem tot posibilul să găsim un mijloc de transport pentru teren accidentat pentru cât mai multă lume. Peisajul pe cei 4 km dintre locul unde ne lasă autocarul și până la locul plantării sigur vă va face să uitați de distanța mare care va trebui parcursă”, transmit reprezentanții asociației.

Înscrierile se fac pe site-ul nostru www.verdelesus.ro. După înscrierea pe pagina veți primi într-un e-mail detaliile necesare pentru plantare și informări legate de mijlocul de transport de la Hosman la locul unde plantăm. Partener al evenimentului este Ocolul Silvic Dealul Sibiului, iar acțiunea este susținută de GLS România.

FOTO: Asociația Cu Verdele-n SUS/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus