Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ANAF avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său

ANAF avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează, scrie Agerpres. 

„Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează. Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected]. Atragem atenţia că această adresă de e-mail NU aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor!", atenţionează instituţia, într-un comunicat de presă. 

ANAF precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spaţiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate).

„Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia", se subliniază în comunicat.

De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF: 031.40.39.160. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 3 săptămâni

Pai vedeti, actele false de proprietar ale hotului de case, sef de tara si de NATO, Iohannis, nu le afisati asa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus