Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Un tânăr din Valchid a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a aruncat deșeuri textile pe malul Cibinului. Un sibian l-a filmat și a sesizat primăria

Un tânăr din Valchid a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a aruncat deșeuri textile pe malul Cibinului. Un sibian l-a filmat și a sesizat primăria

Un tânăr din Valchid care a aruncat deșeuri textile pe malul Cibinului a fost identificat și amendat cu 1.000 de lei de Poliția Locală Sibiu. Un sibian „revoltat de acest gest” l-a filmat și a trimis imaginile primăriei.

Acesta a fost obligat și să strângă deșeurile pe care le-a împrăștiat în zona râului. 

Imaginile au fost publicate de reprezentanții administrației locale pe pagina de facebook, precizând că imaginile au fost filmate miercuri, 19 martie, în jurul orei 17.

„Cu ajutorul acestor imagini, contravenientul a fost identificat și amendat cu 1.000 de lei și a fost obligat să strângă deșeurile. Îi mulțumim sibianului care ne-a sesizat și remarcăm faptul că nu este prima dată când sprijină Primăria Sibiu prin sesizarea unor astfel de cazuri,” spun cei din administrația locală. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus