Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Biletele la FITS se pun în vânzare în 19 aprilie. „Invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc”

Biletele la FITS se pun în vânzare în 19 aprilie. „Invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc”
Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță că biletele ediției din anul 2024 se vor pune în vânzare vineri, 19 aprilie. 
 
 
„A mai rămas o lună până la momentul în care va fi anunțat programul ediție FITS cu numărul 31. Joi, 18 aprilie, are loc la Sibiu conferința de presă care anunță programul din acest an. Așa cum v-am obișnuit, publicul va avea la dispoziție 24 de ore pentru a consulta programul și a alege spectacolele pe care vrea să le vadă. Biletele se vor pune în vânzare vineri, 19 aprilie.
 
Anul acesta, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu are loc între 21 și 30 iunie, așa că vă încurajăm să vă faceți deja planurile de vacanță.
 
La fel ca în fiecare an, invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc. Vom avea parte de spectacole de teatru, dans contemporan, circ, expoziții, mari showuri de stradă, spectacole lectură, lansări de carte, ateliere, instalații și multe, multe altele. Pe 18 aprilie va fi anunțat programul complet al spectacolelor indoor și outdoor, astfel încât publicul să-și planifice evenimentele la care participă în fiecare zi”, au anunțat organizatorii festivalului pe pagina de facebook. 
 
Tema ediției din 2024 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) este „Prietenie”, a anunțat Constantin Chiriac, la mijlocul lunii februarie. Evenimentul va debuta în premieră în curtea Muzeului Național de Istorie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Enciu

Acum 1 lună

Pe mine să nu contați!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus