Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Pizza Prima – povestea unei afaceri deschisă de peste 8 ani de o familie din Sibiu. „Am investit inițial 15.000 de euro”

Pizza Prima – povestea unei afaceri deschisă de peste 8 ani de o familie din Sibiu. „Am investit inițial 15.000 de euro”

O afacere de familie deschisă în urmă cu mai bine de opt ani. Pizza Prima Sibiu ascunde în spatele numelui ei povestea Alinei, a lui Ghiță și a fiicei lor Andra, care pe parcursul anilor a devenit și imaginea firmei. Începută modest, cu dorința de a aduce o pizza bună și proaspătă în casele sibienilor, afacerea a evoluat treptat, iar astăzi, la Pizza Prima Sibiu, găsim peste 30 de sortimente de pizza.

Alina și Ghiță au lucrat mai mult timp în domeniul Horeca, ea ca pizzer, el ca ospătar. După mai mulți ani petrecuți în această formulă, Alina a hotărât să încerce mai mult și să deschidă propria afacere. Treptat, soțul ei i s-a alăturat inițiativei, iar mai apoi, fiica lor, Andra, a devenit imaginea firmei.

„Am început acum mai bine de opt ani cu o investiție de 15.000 de euro. Eu am experiență 14 ani ca pizzer. Pe atunci, soțul meu lucra ca ospătar, iar apoi, după ce am avut această idee, s-a alăturat și el afacerii”, a spus Alina pentru Turnul Sfatului.

Peste 30 de sortimente de pizza 

Cea mai comandată pizza în toți acești ani a fost Capriciosa, spune Alina. De asemenea, aceasta le-ar recomanda sibienilor să încerce pizza Andra, denumită după numele fiicei ei, și pizza Deliciosa.

Totodată, sibienii pot comanda de la Pizza Prima peste 30 de sortimente de pizza menită să satisfacă gusturile tuturor iubitorilor de gastronomie. Dintre acestea amintim: pizza cripy, pizza Hawaii, Pizza Multicolore, Pizza Quattro Formaggi e Salami, Pizza tonno, Pizza Picante sau Pizza Vegetariană.

„Toate rețetele sunt făcute de mine, ne-am dorit să fie cât mai originale. Blatul de asemenea, este pregătit în fiecare zi de mine, după o rețetă specială”, a mai spus aceasta. 

Planuri de extindere  

Pe viitor, Alina spune că și-ar dori ca toți cei care vor să mănânce de la pizzeria lor, să aibă și un spațiu în care să se relaxeze și să socializeze.

„Ne-am dori în viitorul apropiat să nu rămânem doar un loc de unde oamenii pot comanda pentru acasă sau pot veni personal să ridice pizza. Ne dorim să ne extindem și să creăm și un spațiu în care pizza să poată fi servită de toți cei care ne trec pragul”, au mai spus administratorii pizzeriei pentru Turnul Sfatului.

Cum putem comanda de la Pizza Prima 

Pizza poate fi comandată pe Glovo, pe Tazz, dar și direct de pe site, la numerele de telefon 0720.109.533 și 0751.781.726. De asemenea, activitatea pizzeriei poate fi urmărită și pe pagina de facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus