Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

S-a lansat G4Food, nou site al G4Media: ”Ne asumăm să denunțăm toate tezele propagandistice care bombardează constant sectorul agroalimentar din România și din Uniunea Europeană”

S-a lansat G4Food, nou site al G4Media: ”Ne asumăm să denunțăm toate tezele propagandistice care bombardează constant sectorul agroalimentar din România și din Uniunea Europeană”

Jurnaliștii de la G4Media au lansat site-ul G4Food, un nou portal online, ”un ghid sigur pentru consumatorii de hrană de calitate, explicând destinatarilor lanțurilor alimentare cine produce materia primă agricolă, cine o transportă, cine o procesează și cine o vinde la raft”, după cum se prezintă.

G4Food anunță că este un site dedicat atât publicului larg, cât și companiilor active în sectorul agroalimentar și în industriile conexe acestui sector, companii care doresc să-și comunice viziunea și valorile și să-și prezinte produsele, serviciile și noile tehnologii puse în slujba unei hrane sănătoase, diverse și sustenabile.

”Ne propunem să fim un promotor activ al afacerilor care au ca scop satisfacerea securității alimentare în România și în Uniunea Europeană, cu respectarea standardelor înalte de calitate și a regulilor privind protejarea mediului înconjurător stabilite la nivel european. (...) Ne asumăm să denunțăm toate tezele propagandistice care bombardează constant sectorul agroalimentar din România și din Uniunea Europeană, ca să inducă publicului larg sentimentul că lucrurile sunt lăsate la voia întâmplării, iar consumatorii sunt expuși tuturor pericolelor: vom fi cu adevărat ”câinele de pază” al unui sector agroalimentar responsabil”, se mai precizează pe site.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 588

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 săptămâni

Denuntati tot prin ocolirea, camuflarea si cenzura adevarului fara sa fiti recompensati de crima organizata institutionala si guvern, precum G4Media.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus