Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Noul primar al orașului Copșa Mică, Nicolae Bogdan Tăpălagă, e rudă a co-fondatorului G4Media, Dan Tăpălagă. ”Mă bucur pentru el că a ajuns aici”

Noul primar al orașului Copșa Mică, Nicolae Bogdan Tăpălagă, e rudă a co-fondatorului G4Media, Dan Tăpălagă. ”Mă bucur pentru el că a ajuns aici”

Liberalul Nicolae Bogdan Tăpălagă (foto) a fost ales primar al orașului Copșa Mică cu o majoritate covârșitoare, în urma alegerilor locale de duminică: 69,55%.

A fost urmat, conform datelor rezulatevot.ro, de Mátéfi Rezső, candidatul PSD (27,38%) și de Muzsnai Melinda (3,07%).

Au votat în Copșa Mică 1.925 dintr-un total de 4.547, reieșind o prezență de 42,33%, una dintre cele mai mici din județ, conform Autorității Electorale Permanente.

Numele Tăpălagă nu e tocmai obișnuit în zonă, iar jurnalistul Dan Tapalagă, co-fondator al site-ului G4Media spune că primarul este o rudă a sa mai îndepărtattă.

„Mă bucur pentru el că a ajuns aici, dar, din păcate, nu ne-am cunoscut. Este fiul unui văr primar, noi suntem vreo 30 de veri primari. Tatăl meu vine dintr-o familie numeroasă, au fost zece frați, astfel că și veri am mulți.

Eu sunt născut în Copșa Mică, dar nu am trăit nici o zi acolo. Am crescut la zece kilometri distanță, în Șeica Mare, unde părintii s-au mutat din cauza poluării din oraș, de pe vremea lui Ceaușescu. Din păcate, nu m-am cunoscut cu noul primar din Copșa Mică, nu ne-am întâlnit niciodată până acum. Suntem generații diferite”, explică Dan Tăpălagă.

Nicolae Bogdan Tăpălagă, a fost înainte de alegerile de duminică viceprimar al orașului Copșa Mică, și și-a anunțat de câteva luni candidatura la funcția de primar din partea Partidului Național Liberal.

Inginer de profesie și în vârstă de 34 de ani, Bogdan Tăpălagă lucrează de peste zece ani în administrația publică locală, dintre care ultimii aproximativ patru ani a fost viceprimar.

”Rădăcinile mele sunt la Copșa Mică. Casa mea este Copșa Mică, acest oraș despre care unii spun că e mic, dar despre care noi, locuitorii lui, știm ce inimă mare are, câtă forță și viață. Locuiesc în Copșa Mică, aici m-am format ca om, aici m-am întors după studiile universitare, aici m-am căsătorit și aici mi-am dorit să trăiesc”, spunea cu câteva săptămâni în urmă Nicolae Bogdan Tăpălagă.

Absolvent al studiilor universitare de masterat în specialitatea „Management proiecte europene”, Bogdan Tăpălagă a fost susținut în alegeri de PNL.

Sursa foto: Primăria Copșa Mică

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Trotineta

Acum 1 săptămână

Alții care au votat cu ****.

(Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Emil

Acum 1 săptămână

Mai degraba iuda cu co-fondatorul camuflarii falsului si realitatii romanesti, si manipularii opiniei publice, G4Media, Dan Tapalaga.
Raspunde

AndreiM

Acum 1 săptămână

Exact!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus