Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

HARTA INTERACTIVĂ a alegerilor locale: Candidații anunțați până acum în toate localitățile din județul Sibiu. Plus candidații la toate consiliile județene și municipiile reședință de județ

HARTA INTERACTIVĂ a alegerilor locale: Candidații anunțați până acum în toate localitățile din județul Sibiu. Plus candidații la toate consiliile județene și municipiile reședință de județ

Turnul Sfatului vă prezintă într-o hartă interactivă a candidaților confirmați până acum de organizațiile județene ale partidelor din județul Sibiu, pentru alegerile locale din 9 iunie.

De subliniat este faptul că pe hartă sunt datele oficiale din moment și că aceasta va fi actualizată constant, pe măsură ce vor fi anunțați în continuare noi candidați.

Pe lângă asta, prezentăm și o altă hartă pe care sunt notați candidații pentru președinția consiliului județean ai principalelor partide din fiecare județ, precum și candidații pentru funcția de primar în municipiile reședință de județ. E posibil ca până la 30 aprilie, data limită pentru depunerea candidaturilor, să apară nume noi sau ca unii dintre candidații actuali să fie înlocuiți de partide.

Apasă pe județul în care vrei să vezi candidații:

Alegerile locale vor fi organizate duminică 9 iunie, iar data limită pentru depunerea candidaturilor este 30 aprilie. În aceste zile, partidele își formează listele pentru consiliile locale și cele județene și negociază candidaturile pentru funcțiile de primar și președinte al consiliului județean.

În 8 mai 2024, rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale.

Conform calendarului electoral stabilit de guvern, în data de 10 mai, va începe campania electorală pentru ambele alegeri, locale și europarlamentare, care se va încheia pe 8 iunie, la ora 7.00.

Pe 9 iunie 2024, la ora 7.00, va începe procesul de votare, pentru ambele scrutinuri, şi se va încheia în aceeaşi zi, la ora 22.00.

Alegătorii care la ora 22:00 se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot pot vota până cel mult la ora 23.59.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Nonick

Acum 2 săptămâni

La Turnu Roșu va fi si Andreea Anghel (USR)
Raspunde

Harta

Acum 1 săptămână

ff faina!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus