Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
7°C

Direcția Silvică Sibiu: Imagini superbe filmate din dronă, cu fondul forestier din apropierea stațiunii montane Păltiniș

Direcția Silvică Sibiu: Imagini superbe filmate din dronă, cu fondul forestier din apropierea stațiunii montane Păltiniș
Directia Silvică Sibiu a postat pe pagina de Facebook un videoclip filmat cu drona care surprinde fondul forestier din apropierea stațiunii montane Păltiniș.

La începutul lunii aprilie, încă mai avem parte de zăpadă la Păltiniș, așa cum arată și clipul video postat de Direcția Silvică Sibiu. 

„Iarna se lasă greu dusă în zona montană. Imagini superbe filmate din dronă, cu fondul forestier din apropierea stațiunii montane Păltiniș”, transmit reprezentanții instituției pe pagina de facebook. 
 
 
 
Video credit: Robert MIHAI, Romsilva - Directia Silvica Sibiu
Sursă foto: printscreen video 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus