Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Invitație pentru sibieni: Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări și Salonul de Mobilă își deschid porțile la finele acestei săptămâni

Invitație pentru sibieni: Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări și Salonul de Mobilă își deschid porțile la finele acestei săptămâni

Începând de vineri, sibienii pot vizita două evenimente expoziţionale atractive și de tradiție, de unde îşi pot achiziţiona locuinţa mult visată sau îşi pot alege mobilier modern direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi în domeniu.

Dacă aveți în plan achiziţionarea unei locuințe sau a unei proprietăți de vacanță sau pur și simplu o considerați ca o investiție imobiliară ori sunteți interesați de mobilarea unei case sau planificarea unor amenajări, între 5 și 7 aprilie vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că cele două evenimente sunt organizate într-un singur loc, la Redal Expo Sibiu, de pe strada Johann Sebastian Bach. 

„În fiecare an ne dorim să venim cu proiecte şi evenimente atractive pentru publicul vizitator, reuşind împreună cu partenerii de la Redal Expo să oferim un eveniment complex destinat publicului din Sibiu şi numai. La Târgul Imobiliar şi la Salonul de Mobilă vor veni expozanți locali, cât și naționali. Printre ei se află unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sibiu, firme de amenajări interioare, producători autohtoni de mobilier, precum şi importatori recunoscuţi din domeniu. Aceştia au anunţat oferte şi promoţii speciale pentru cei care aleg să viziteze târgul în acest weekend”, transmit organizatorii.

Târgul Imobiliar și Salonul de mobilă de la Sibiu vor putea fi vizitate vineri, între orele 12:00 și 19:00, sâmbătă, între 10:00 și 19:00, și duminică, între 10:00 și 18:00.

Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus