Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Trenuleț turistic din centrul Avrigului până la Poiana Neamțului. Va circula de la 8 dimineața până la miezul nopții

Trenuleț turistic din centrul Avrigului până la Poiana Neamțului. Va circula de la 8 dimineața până la miezul nopții

Avrigul va avea în scurt timp un trenuleț turistic care va face legătura dintre oraș și Poiana Neamțului. Traseul urmează să fie înființat la cererea operatorului S.C. Agrement Valea Avrigului.  

Potrivit reprezentanților primăriei Avrig trenulețul este deja cumpărat, iar oamenii se vor putea bucura de plimbări cu el în mai puțin de o lună. Tarifele urmează să fie stabilite de operatorul de transport.

„Conform hotărârii prin care s-a aprobat înființarea circuitului, trenulețul turistic va pleca din gară și se va deplasa spre Valea Avrigului, pe străzile Gheorghe Lazăr, respectiv Samuel Brukenthal. Stațiile de îmbarcare/debarcare prevăzute pentru acest traseu turistic sunt la Gară, în Piața Gheorghe Lazăr, la Fabrica de Sticlă și în Poiana Neamțului.

În ceea de privește programul, titicarul va circula în intervalul orar 8:00 – 24:00, prețul biletului de călătorie fiind stabilit de către operatorul de transport. Pentru fiecare lună de funcționare, acesta plătește o taxă de acces la circuit, în valoare de 300 de lei”, arată reprezentanții Primăriei Avrig.

Foto: Poiana Neamtului - Ferma de Cerbi/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mișu Mare

Acum 3 săptămâni

Super! Dar asfaltul de pe vale când îl reparați?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus