Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

A murit medicul Robertino Răilean, șeful secției ATI de la Spitalul din Mediaș

A murit medicul Robertino Răilean, șeful secției ATI de la Spitalul din Mediaș

Medicul Robertino Răilean, șeful secției de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Municipal Mediaș, s-a stins din viață vineri, anunță NovaTV. Acesta a suferit un stop cardiorespirator la domiciliu, iar încercările de resuscitare au eșuat.

Robertino Răilean avea 58 ani, iar timp de aproape trei decenii a activat în cadrul Spitalului Municipal Mediaș.

„Întreg colectivul Spitalului Municipal Mediaș își manifestă regretul față de această dispariție fulgerătoare și este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” este mesajul transmis de către reprezentanții spitalului.

foto NovaTV

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

In mafia din Romania, medicii sunt mai bolnavi decat pacientii.
Raspunde

PLAN-DEMIA

Acum 1 lună

Un studiu a stabilit că 27% dintre persoanele injectate cu „vaccinul” Covid ARN mesager au inima afectată. Însă numărul lor ar putea fi în realitate mult mai mare. O echipă de savanți condusă de microbiologul și imunologul Muazzam M. Sheriff și colegii săi de la Colegiul Național pentru Studii Medicale Ibn Sina și de la Spitalul General Regele Faisal, ambele din Arabia Saudită, au publicat un studiu terifiant în prestigioasa revistă medicală Cureus. Potrivit cercetării, 27,11% dintre subiecții supuși observației au raportat complicații cardiace ca urmare a administrării injecțiilor Covid ARN mesager. Mulți dintre acești pacienți au avut nevoie de internare în spital sau chiar de terapie intensivă. Însă situația pare să fie mult mai gravă de atât. Oamenii de știință au subliniat că studiul lor a înregistrat doar cazurile celor care s-au plâns de probleme cardiace. Dar bolile de inimă, cum ar fi de exemplu miocarditele, adesea nu prezintă nici un simptom, până când bolnavul nu se confruntă brusc cu o gravă problemă, cum ar fi un stop cardiac. De aceea, cercetătorii avertizează că, în realitate, procentul persoanelor vaccinate cu afecțiuni cardiace ar putea fi mult mai mare. Experții se tem că afecțiunile cardiace nedepistate ar putea fi o adevărată bombă cu ceas pentru vaccinații Covid. Miocarditele este o inflamare a mușchiului inimii. Această inflamare poate reduce capacitatea cordului de a pompa sânge. Miocarditele grave slăbesc inima, astfel încât organismul nu mai primește suficient sânge. În inimă se pot forma cheaguri care pot duce la accident vascular cerebral, atac de cord sau moarte subită. Cei 804 subiecți participanți la cercetare (379 bărbați și 425 femei, toți cu vârste peste 18 ani) au primit cel puțin o doză de „vaccin” ARN mesager. Alarmant este că 40% dintre participanți nu au primit decât o singură doză.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus