Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

O sibiancă și-a deschis afacere cu investiție inițială de peste 10.000 de euro. „Nu exista un asemenea concept în Sibiu”

O sibiancă și-a deschis afacere cu investiție inițială de peste 10.000 de euro. „Nu exista un asemenea concept în Sibiu”

Cu o experiență de 15 ani în domeniul antreprenoriatului, Liliana Tempean a deschis de puțin timp afacerea pe care a numit-o Nepali Spa și care are sediul pe strada Bâlea, la numărul doi. Mai exact, este vorba despre un salon de masaj care îmbină 15 tipuri de terapii unice pentru echilibrarea corpului și a minții, realizate de maeștrii maseuri veniți tocmai din Nepal: Dawa, Mandira și Samjhana.

Ideea afacerii a venit după ce sibianca a experimentat un masaj nepalez și s-a gândit că ar fi interesant să aducă acest concept și la Sibiu. A investit inițial în afacere peste 10.000 de euro, dar investiția este una continuă.

„Am experimentat un masaj nepalez cu pietre fierbinți și întreaga experiență m-a determinat sa încep si eu acest proiect minunat în Sibiu, cu atât mai mult că nu exista un asemenea concept, până la deschiderea Nepali Spa”, a spus aceasta pentru Turnul Sfatului.

Tipuri de masaje

Masajul nepalez îmbină tehnicile de masaj cu mișcarea pietrelor încălzite pe piele. Căldura degajată pătrunde profund în structurile musculare și ajută la eliberarea toxinelor, aduce echilibrul natural, reduce durerea și relaxează organismul.

Printre tipurile de masaj pe care maseurii veniți din Nepal la Sibiu le pot face se numără: masajul AromaTherapy, masajul Ayurvedic, masajul Shiatsu, masajul suedez, masajul terapeutic, masajul anticelulitic, masajul pentru cap, gât și umeri, masajul la patru mâini, masajul nepalez cu pietre fierbinți, masajul nepalez individual, masajul profund al țesuturilor, masajul reflexoterapeutic la picioare, masajul special al capului, masaj special al feței, masajul tradițional al picioarelor.   

Planuri de viitor

În ceea ce privește viitorul apropiat, Liliana își dorește să mărească echipa de terapeuți nepalezi și să dezvolte și partea de servicii de recuperare medicală. 

„Ne dorim să mărim echipa de terapeuți nepalezi și accentuez aici ca tot personalul este din Nepal, cu experiență vastă în masajul oriental, astfel încât să dezvoltăm aria de servicii și pe partea de recuperare medicală. De asemenea, dorim să aducem un plus calitativ în acest domeniu și să încurajăm pe fiecare să experimenteze masajele noastre, unice datorită tehnicii nepaleze”, a concluzionat aceasta.

Detalii despre afacerea Nepali Spa puteți găsi pe pagina de facebook Nepali Spa și pe pagina de instagram nepalispasibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 lună

What? Adicā , ce ? Eu am fost in Nepal. Care e la catralioane de kilometeri depārtare de strada Bâlea din Sibiu. La fel si masajul nepalez de ceea ce oferā duduia aici. Sau poate confund eu spa-ul cu o altā locatie la care am fost in Nepal??? Oricum, am fost foarte multumit, extrem de multumit, in extaz dupā aia.......
Raspunde

Gheo

Acum 1 lună

Te miri care sint toti sibieni. Prazari, africani, extrateresti, moldoveni, pletosi, indieni......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus