Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Duminică reîncepe să circule mocănița. 30 de lei biletul pentru un adult

Duminică reîncepe să circule mocănița. 30 de lei biletul pentru un adult

De duminică, 7 aprilie, se reiau cursele cu turiști ale mocăniței, pe traseul Cornățel – Hosman.

”Vor fi curse în fiecare duminică, cu plecare la orele 11 și 14, din gara Cornățel. Bilete se pot lua online, de pe sibiuagnitarailway.com/magazin , sau direct din gară”, se precizează pe pagina de Facebook Prietenii Mocăniței.

Un bilet pentru un adult costă 30 de lei, în timp ce pentru un copil prețul este de 20 de lei, pentru o cursă dus-întors.

”Trenul pleacă din gara Cornățel, circulă până la Hosman, unde face pauză 15 minute, și retur. Durata călătoriei este de aproximativ 90 de minute, iar trenul este format din locomotivă diesel, vagoane închise și deschise.

Înainte de a vă îmbarca în tren, vă rugăm să prezentați numărul de comandă colegilor noștri din gară pentru a obține biletele fizice.

Nu vă putem garanta că toate persoanele pentru care achiziționați bilete vor avea locuri alăturate în tren, așadar, dacă sunteți un grup mărișor, vă recomandăm să veniți din timp în stația de plecare pentru a ocupa locuri alăturate.

Biletele nu sunt returnabile, dar pot fi folosite altă dată, caz în care vă rugăm să ne anunțați cu câteva zile înainte, ca să vă rezervăm locurile. Vă rugăm să nu întârziați, trenul va pleca la ora precizată”, se precizează pe site-ul mocăniței.

Sursa foto: Facebook / Prietenii mocăniței

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adina

Acum 1 lună

Cerem curse zilnice, să circule între Sibiu - Sighișoara așa cum o făcea odată. Nu doar așa pentru turiști.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus