Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Aeroitalia interesată să deschidă curse noi de la Sibiu. Reprezentanții companiei au vizitat aeroportul sibian

Aeroitalia interesată să deschidă curse noi de la Sibiu. Reprezentanții companiei au vizitat aeroportul sibian

O delegație a companiei Aeroitalia a vizitat săptămâna aceasta Aeroportul Internațional Sibiu, scopul fiind de a deschide noi curse de la Sibiu către și dinspre regiuni de interes din Italia.

La întâlnire au participat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu, vice-președinte al Consiliului Județean Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu, Consulul Onorific al Republicii Italiene la Sibiu – Italo Selleri, Președintele Confindustria România –  Giulio Bertola, delegatul teritorial Confindustria România pentru Sibiu – Matteo Baruzzi, precum și a reprezentanților Aeroitalia, Krassimir Tanev – Chief Commercial Officer, Andrea Nastasi – Marketing Director și Adrian Duru – Country Manager România.

aeroitalia sibiu

“Această inițiativă marchează un pas important în eforturile de consolidare a legăturilor aeriene între județul Sibiu și Italia, având în vedere beneficiile semnificative pe care le poate aduce pentru comunitatea locală și pentru antreprenori. Prin implicarea activă a mediului de afaceri, subliniem încă o dată importanța colaborării între sectorul privat și autoritățile locale în promovarea dezvoltării economice și a infrastructurii de transport în regiunea Sibiului. Le mulțumesc tuturor pentru discuția productivă și am încredere că un parteneriat va aduce cu siguranță avantaje de ambele părți”,  a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Reprezentanții CJ mai spun că oficialii Aeroitalia ”au avut parte de două zile intense și deosebit de interesante cu întâlniri în care a fost remarcată extinderea semnificativă a aeroportului din Sibiu și modernizarea acestuia, care este astfel pregătit să garanteze servicii excelente persoanelor care călătoresc între Italia și județul Sibiu, așa cum se întâmplă deja în cazul destinațiilor europene disponibile de pe Aeroportul Internațional Sibiu”.

Pe de altă parte, autoritățile sibiene nu au înaintat nume de orașe din Italia sau date concrete pentru deschiderea de noi rute.

Sursa foto principală: Facebook Aeroitalia

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Curse noi sunt necesare petnru relocarea migrantilor din Italia.
Raspunde

Ciprian Nicolae

Acum 1 lună

Sibiu -bologna curse dus întors
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus