Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

22 de tineri din Sibiu, blocați în Dubai din cauza inundațiilor. Ar putea reveni cu premierul Ciolacu

22 de tineri din Sibiu, blocați în Dubai din cauza inundațiilor. Ar putea reveni cu premierul Ciolacu

22 de tineri din Sibiu, membri ai unei formații muzicale, au rămas blocați în Dubai din cauza condițiilor meteo și a inundațiilor, conform informațiilor G4Media.

Aceștia și-au găsit cazare și așteaptă derularea proceduror consulare.

Tinerii s-ar putea întoarce în țară alături de premierul Marcel Ciolacu, care se află în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, au confirmat pentru G4Media reprezentanții Guvernului.

Potrivit informațiilor G4Media, ar fi vorba de 20 de tineri de la o formație muzicală, cu 2 însoțitori. Dintre aceștia, 8 sunt minori și 12 sunt majori. Din cauza condițiilor meteo din Dubai, zonă confruntată cu ploi și puternice inundații, nu s-au putut întoarce în țară zu zborul programat și nici nu și-au găsit cazare, în continuare. Consulatul României din Dubai a aflat imediat de situația lor și a încercat să rezolve problema.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Xxx

Acum 1 săptămână

Ce i cu populismele astea???? Care i prob ca s a aminat o cursa dim motive ...exceptionale??? Intelegeg daca izbucnea un razboi...etc dar asa...sint mii de cetateni romani care poate au fel si fel de prob si statul nu i ajuta! Ce sa ti spun. .mor aia daca mai stau o zi doua pina permite vremea???

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus