Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ACTUALIZARE Grav accident pe autostradă, la Veștem. Un bărbat în stare gravă, preluat de SMURD

ACTUALIZARE Grav accident pe autostradă, la Veștem. Un bărbat în stare gravă, preluat de SMURD

Un grav accident de circulație a avut loc joi după-masă pe autostradă, lângă Sibiu, mai multe mașini fiind implicate.

Actualizare:

Poliția Rutieră spune că în accident au fost implicate trei persoane și două vehicule: Un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din București și un ansamblu TIR condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj.

”Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului tir condus în fața sa.

Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Ilfov”, spun polițiștii.

Medicii care au intervenit de urgență anunță că bărbatul în stare gravă a fost preluat de un echipaj special și transportat la Urgențe în Sibiu.

”Un bărbat în vârstă de 51 de ani a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat și preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat și intubat.

Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, acesta este transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD - Terapie Intensivă Mobilă. Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au informat oficialii ISU Sibiu.

Poliția Sibiu mai precizează că în imediata apropiere față de locul producerii accidentului, s-au produs două autotamponări, șoferii a două autoturisme intrând în coliziune cu parapeții, fără a se înregistra victime. De aici rezultă anunțul inițial referitor la patru mașini implicate.

Știre inițială:

Conform polițiștilor sibieni, evenimentul a avut loc în zona Veștem, pe sensul de mers Sebeș – Vâlcea. Din primele informații ar fi implicate patru autovehicule, traficul fiind blocat total pe autostradă și deviat către Mohu.

La fața locului sunt mobilizate următoarele forte: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și o autospecială de stingere.

”Din primele informații există o victimă încarcerată și alte două victime care au nevoie de asistență medicală. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD”, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3382

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus