Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sibiul are campion mondial la kickbox. Ionuț Popa a câștigat finala din Italia în 28 de secunde: „este un vis împlinit”

Sibiul are campion mondial la kickbox. Ionuț Popa a câștigat finala din Italia în 28 de secunde: „este un vis împlinit”

Ionuț Popa, alături de antrenorul Alin Bălașa se află în aceste momente la Roma, în Italia, unde au participat la un turneu care a decis campionul mondial la categoria 65 kg Fight Clubbing. Sportivul sibian a dat tot ce avea mai bun și a câștigat piramida. Antrenorul său spune că este un vis împlinit.

Imagini cu Ionuț după ce a câștigat prima probă. 

„În primul meci Ionuț a câștigat prin decizie unanimă, iar finala în 28 de secunde prin KO cu un picior la cap. Adversarul a fost destul de avariat și a fost transportat la spital (de aceea nu a fost la decizie). Nu sunt surprins deoarece Ionuț muncește mult și își dorește de mic să fie campion mondial. El, în schimb, este foarte bucuros și motivat să își apere titlul și să îl păstreze. Aș vrea ca tot mai mulți tineri să fie motivați de el și să practice kickboxingul”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Alin Bălașa.

Ionuț Păuraru Popa este un tânăr sportiv de 25 de ani din Sibiu. Ionuț reușește să se remarce în competiții, avțnd multe victorii în meciurile obținute. 

Citește și: Kickboxing: Sibianul Ionuț Popa a câștigat, pentru a doua oară, în fața lui Serghei Zanosiev într-un meci de senzație. Antrenor: „Este cel mai valoros sportiv la 65 de kilograme”

Foto principală: Ionuț Popa (foto stânga) alături de antrenorul Alin Bălașa 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu Oanta

Acum 3 săptămâni

Bun baiat, bravo !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus