Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Un avion Boeing 767 de mari dimensiuni aterizează în această seară la Sibiu. Aduce trupe din Irlanda

Un avion Boeing 767 de mari dimensiuni aterizează în această seară la Sibiu. Aduce trupe din Irlanda

Un avion mai puțin obișnuit pentru orașul nostru aterizează în această seară la Sibiu, pe Aeroportul Internațional.

Este vorba despre o aeronavă americană Boeing 767, cu fuzelaj larg, informația fiind anunțată inițial de Bordingpass.ro.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, directorul aeroportului sibian a precizat că este vorba despre un zbor necomercial.

”Pot să vă spun că este un zbor militar, un avion care transportă trupe la Sibiu. Avionul vine din Irlanda, de la Dublin. Mai multe detalii nu pot să spun, va trebui să vă adresați Ministerului Apărării Naționale”, a menționat Marius Gîrdea, directorul Aeroportului Internațional Sibiu.

Vezi aici imagini de la aterizarea avionului - Foto Video BoardingPass: Avionul Boeing 767 de mari dimensiuni a aterizat pe aeroportul din Sibiu

Important de precizat că nu este prima oară când la Sibiu aterizează un avion intercontinental de asemenea dimensiuni. Aeronave similare, unele tot cu trupe, au aterizat la Sibiu în 2016 și în 2018 (foto alăturată).

Cel mai mare avion care a aterizat vreodată la Sibiu a fost tot un Boeing, din clasa 777-200ER. Acesta a venit în 2015 din Statele Unite ale Americii, tot cu trupe NATO.

Sursa foto: Marcu Betuel/Aeronews

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Dragos

Acum 4 săptămâni

In acest timp directorul comercial de la AIS participa la targuri de turism platite de consiliul judetean insotită de persoane apropiate din afara aeroportului. Directorul general, sau doamna presedinta CJ ne poate spune din ce bani au platit deplasarea acesti insotitori si in ce calitate participa la intalniri formale si informale din partea aeroportului?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valjan

Acum 4 săptămâni

Cu aceasta aterizare s-a dublat deja numarul de pasageri ajunsi pe Aeroportul Galactic Sibiu! :))) Campean Jubileaza pt ca deja statistica arata mai bine!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Felceru

Acum 4 săptămâni

Gheorghe Gheorghiu Dej a reușit să scoată din România trupele de ocupație acum vreo 70 de ani pe când acum cu articolele voastre încet încet ca un supozitor induceți militarizarea societății. România are nevoie de un buget mai mare pentru cultura educație sănătate învățământ pe când se vede că cumpărarea de arme ajută la lobiul politicienilor români.
Raspunde

Oana

Acum 3 săptămâni

Trebuie schimbați politicienii războinici. Cu alții care vor pace, nu inarmare până-n dinți. Lumea are nevoie sa trăiască în pace și înțelegere. Din pacate sunt o mulțime de descreierati care susțin războiul..
Raspunde

JJ

Acum 3 săptămâni

Asta e problema ta, politicienii razboinici. Tu crezi ca rusii i-au intrebat pe ucrainieni daca sunt razboinici inainte de a incepe sa-i ucida?
Raspunde

Vladimir

Acum 3 săptămâni

O țară puternică are nevoie de armată Utati-va la Israel,dacă nu avea armata nu mai exista astazi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus