Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Foto Video BoardingPass: Avionul Boeing 767 de mari dimensiuni, care a adus trupe de la o bază militară din Texas, a aterizat pe aeroportul din Sibiu

Foto Video BoardingPass: Avionul Boeing 767 de mari dimensiuni, care a adus trupe de la o bază militară din Texas, a aterizat pe aeroportul din Sibiu

BoardingPass, site-ul cu informații din domeniul aviației, a publicat marți seara fotografii și imagini cu avionul de mari dimensiuni, un Boeing 767, care a aterizat pe aeroportul din Sibiu.

„Avionul de mari dimensiuni despre care va spuneam la prânz a aterizat mai devreme pe pista 09 a aeroportului din Sibiu.
Acesta este un Boeing 767-200ER care a operat un zbor neregulat (charter) de la o bază aeriană din statul american Texas spre Sibiu, cu oprire pentru realimentare în Shannon (Irlanda).

Avionul, operat de compania aeriană americană Omni Air International, va decola în această seară de la aeroportul din Sibiu,” se arată pe pagina de facebook BoardingPass

Foto/video Marcu B. 

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, directorul aeroportului sibian a precizat că este vorba despre un zbor necomercial.

”Pot să vă spun că este un zbor militar, un avion care transportă trupe la Sibiu. Avionul vine din Irlanda, de la Dublin. Mai multe detalii nu pot să spun, va trebui să vă adresați Ministerului Apărării Naționale”, a declarat Marius Gîrdea, directorul Aeroportului Internațional Sibiu, pentru Turnul Sfatului. 

Important de precizat că nu este prima oară când la Sibiu aterizează un avion de asemenea dimensiuni. Aeronave similare, unele tot cu trupe, au aterizat la Sibiu în 2016 și în 2018.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus