Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Accident pe Valea Oltului. Un cetățean olandez este rănit ușor

Accident pe Valea Oltului. Un cetățean olandez este rănit ușor

Un accident de circulație a avut loc joi dimineață, în jurul orei 08:00, pe Valea Oltului.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea spun că evenimentul s-a petrecut în localitatea Tuțulești.

”Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ar fi avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autotren”, spun polițiștii.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui conducător auto, cetățean olandez în vârstă de 56 de ani.

”Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în  evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autotren, iar o persoană era încarcerată.

S-a acționat cu celeritate pentru extragerea persoanei încarcerate, care a fost predată, conștientă, echipajului medical SAJ. Victima, cu politraumatisme, de sex masculin, a fost transportată la UPU Vâlcea”, a precizat Maior Albinaru Sorin – purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.

Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele indicând valori negative.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus