Luni,
24.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Fostul viceprimar FDGR, Corina Bokor, nu va vorbi „de rău” administrația Fodor. „Nu mă concentrez asupra criticii”

Fostul viceprimar FDGR, Corina Bokor, nu va vorbi „de rău” administrația Fodor. „Nu mă concentrez asupra criticii”

Devenită membru PSD chiar înainte de campania pentru alegerile locale din această vară, cea care a fost viceprimar al Sibiului din partea FDGR timp de aproape zece ani spune că nu va critica administrația din care a făcut parte.

Pusă pe primul loc pe lista candidaților PSD pentru Consiliul local Sibiu, Corina Bokor participă la evenimentele electorale fără a critica primarul Astrid Fodor, a cărei mână dreaptă a fost timp de mai bine de două mandate. „Eu nu mă concentrez asupra criticii. Alături de colegii mei, care m-au primit în mijlocul lor, mă concentrez să construim ceva mai departe, să venim cu propuneri. Critica nu este constructivă și energia nu o să mi-o irosesc pentru a critica”, arată Corina Bokor.

Rugată să dea un exemplu de lucru care poate fi făcut mai bine de către actuala administrație, Corina Bokor a ocolit un răspuns. „Nu suntem, încă, în campanie”.

După intrarea în PSD, conducerea Forumului a decis excluderea Corinei Bokor din rândurile organizației sașilor și retragerea sprijinului pentru ocuparea funcției de viceprimar. Bokor a arătat că nu este de acord cu excluderea din FDGR și a dat exemplul lui Klaus Iohannis, care a rămas membru al Forumului și după aderarea la PNL. „Nu o să contest excluderea din FDGR. Este alegerea lor. Eu mă consider membru de drept al FDGR, provin dintr-o familie mixtă, cu tatăl român și mama săsoaică, deci nimeni nu-mi poate contesta acest drept. Sunt membru din 1992, mai multe chiar nu sunt de spus”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Dfh

Acum 1 lună

pai nu critica ca daca ajunge in consiliu poate mai primeste un ciolan de ros... :( lehamite imi este de acesti lingai
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Nu stiu de ce lumea nu vede un lucru simplu : Asa cum Iohannis a distrus PNL la fel si Porr distruge FDGR. Si asta se va vedea la alegeri. Daca nu candida Fodor cu yesmenii din forum nu aveau nici o sansa la primarie. Cititi lista de consilieri a forumului si vedeti doar cine sunt primii 5 pe lista si aveti grija sa nu muriti de ras.
Raspunde

Rosu

Acum 1 lună

FDRG nu este organizația sașilor. Mai fac parte landlerii (ex. dl. Bottesch), banatenii, tipserii si toti cetatenii romani de origine germana. Un ardelean ar trebui sa stie treaba asta.
Raspunde

Pintilie

Acum 1 lună

Iohannis mizeaza pe lipsa de informare a celor mai multi dintre alegatorii sibieni si pe indiferenta altora. Impinge in fata o femeie in varsta din motive lesne de inteles, sa acopere magariile facute de el.
Raspunde

V

Acum 1 lună

IQ mai mic, din pacate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus