Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

O companie daneză specializată în producția de roboți vrea să livreze școlilor din Sibiu 350 de panouri digitale interactive

O companie daneză specializată în producția de roboți vrea să livreze școlilor din Sibiu 350 de panouri digitale interactive

Shape Robotics România, filiala locală a companiei daneze specializată în producția de roboți și soluții pentru educație, anunță că este pregătită să livreze în școlile din Sibiu 350 de panouri digitale interactive, un fel de table digitale moderne.

Conform publicației Economica.net, danezii vor participa împreună cu Altex și separat cu Data Hub la două licitații cu o valoare cumulată de 2,45 de milioane de euro pentru a dota școlile din Sibiu cu echipamente IT care creează conținut digital educațional.

”Alături de partenerul român și retailerul național Altex, Shape Robotics participă la o licitație în Municipiul Sibiu cu o notă de 100 din 100, pentru un contract cu o valoare totală de 450.000 de euro. Shape Robotics se așteaptă ca licitația să fie câștigată oficial în curând și să rezulte în livrarea a 340 de IDB-uri („Interactive Digital Board”, adică un panou digital interactiv, utilizat în special în mediul educațional pentru a permite interacțiunea digitală în timp real în sălile de clasă – n.red.), echipate cu software-ul Fable Hub și Fable Blockly, sisteme audio-vizuale, tablete grafice și scanere digitale destinate sălilor de clasă. Tot în Municipiul Sibiu, Shape Robotics, împreună cu partenerul local Data Hub, se va înscrie la o altă licitație ca unic ofertant, cu o valoare estimată a contractului de 2 milioane de euro. Shape Robotics va livra și instala 940 de unități IDB de 75 inci, echipate cu software-ul Fable Hub și Fable Blockly, sisteme AV, tablete grafice și scanere digitale pentru sălile de clasă”, anunță compania, citată de Economica.net.

Mai mult detalii despre firma daneză găsiți aici.

Sursa foto: Facebook Shape Robotics România

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

MV

Acum 1 săptămână

"Tot în Municipiul Sibiu, Shape Robotics, împreună cu partenerul local Data Hub, se va înscrie la o altă licitație ca unic ofertant".....este foarte interesant si de analizat cum au stiut ei in avans ca vor fi ofertant unic. 1. Data Hub nu este partener local 2. Si chiar au fost ofertant unic. :-) Ce inseamna sa poti vedea in viitor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus