Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Știrea cititorului - O instituție din Sibiu încă ar cere dosar cu șină. Reacția conducerii: Este o eroare pe site

Știrea cititorului - O instituție din Sibiu încă ar cere dosar cu șină. Reacția conducerii: Este o eroare pe site

Un cititor al ziarului Turnul Sfatului ne-a semnalat faptul că la Casa Județeană de Pensii Sibiu încă se solicită cetățenilor, printre actele necesare, aducerea unui dosar cu șină.

Dosarul cu șină a fost eliminat din administrația publică încă de anul trecut prin lege.

”Știați că pentru a depune un dosar de pensie Casa Județeană de Pensii Sibiu solicită dosar cu șină la punctul 10? Și documente pe care tot Ministerul Muncii le eliberează  la punctul 11?”, ne-a transmis Lucian R..

Documentele menționate de cititorul nostru ca necesare figurează și pe site-ul instituției:

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, oficialii Casei de Pensii Sibiu au explicat faptul că este o eroare pe site, această secțiune nefiind actualizată. În realitate, dosarul cu șină nu este solicitat sibienilor.

”S-a constatat că informațiile de pe site-ul Casei Județene de Pensii Sibiu nu erau actualizate și s-a dispus actualizarea acestora. Totodată dorim să ne cerem scuze beneficiarilor pentru disconfortul creat.

Facem precizarea că le sediul instituției informația era corect afișată, iar în activitatea cu publicul nu li s-a solicitat beneficiarilor dosarul cu șină”, a declarat directorul Dorel Aldea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2787

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

John Doe

Acum 2 săptămâni

Probabil că pentru actualizarea informațiilor de pe site, trebuie depusă la departamentul IT o cerere internă, însoțită de dosar cu șină și alte 20 documente (original și copie), inclusiv cazierul juridic al bunicilor.
Raspunde

Profu

Acum 1 săptămână

Numai una? Si la inspectoratul scolar se cere dosar cu sina.
Raspunde

Laurentiu

Acum 1 săptămână

Dosarul cu sina (dar de plastic de data aceasta) este cerut si de Primaria Selimbar prin compartimentul de Asistenta Sociala atunci când depui actele pentru stimulentul de inserție.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus