Miercuri,
12.06.2024
Ploi Scurte
Acum
23°C

Valentin Ivan a câștigat un nou mandat de primar al comunei Sadu. „Voi continua proiectele începute și voi implementa altele noi pentru că tradiția și progresul trebuie să continue la Sadu”

Valentin Ivan a câștigat un nou mandat de primar al comunei Sadu. „Voi continua proiectele începute și voi implementa altele noi pentru că tradiția și progresul trebuie să continue la Sadu”

Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, a fost reales pentru un nou mandat la alegerile de duminică, 9 iunie.

Edilul (PNL) a obținut 82% din voturile exprimate de cetățenii comunei Sadu la alegerille locale. Acesta a transmis și un mesaj prin care îi asigură pe locuitori că va ajuta în continuare la dezvoltarea comunei și a bunăstării fiecărui locuitor în parte. 

„Ieri, cu voia Bunului Dumnezeu, comunitatea din Sadu a demonstrat că înțelege și se implică în eforturile administrației pentru a asigura un viitor fiecărui copil din comună. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt față de comunitatea din care fac parte. Cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi tuturor celor care mi-au acordat încrederea și votul pentru a continua proiectele la Primăria Sadu.

Am avut tot timpul, alături de mine, o echipă formată din tineri și candidații la posturile de consilieri locali ai comunei Sadu, alături de care am discutat cu majoritatea cetățenilor din comună. Vreau să le mulțumesc cu recunoștință tuturor pentru tot efortul depus! Voi continua proiectele începute și voi implementa, alături de echipa mea, altele noi pentru că tradiția și progresul trebuie să continue la Sadu”, a transmis Valentin Ivan, primarul comunei Sadu”, a transmis acesta. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 882

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 19 ore

Oare scest stimabil se lauda la fiecare 4 ani (evident cu prilejul campaniei) ca va face partii de ski pe vf. Prejba?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus