Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

Strada Vopsitorilor, cea îngustă și cu sens unic din apropierea centrului Sibiului, se închide traficului până la sfârșitul lunii iulie. „Lucrările necesită săpături”

Strada Vopsitorilor, cea îngustă și cu sens unic din apropierea centrului Sibiului, se închide traficului până la sfârșitul lunii iulie. „Lucrările necesită săpături”

Strada Vopsitorilor, din apropierea centrului Sibiului se închide pentru reparații până la sfârșitul lunii iulie, anunță miercuri reprezentanții Primăriei Sibiu. Ca și variantă de ocolire, aceștia indică strada Zidului. 

„Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații pe străzile din Sibiu. De luni, 10 iunie au început lucrările de reparații pe str. Vopsitorilor, pe care se va înlocui atât pavajul, cât și partea asfaltată, inclusiv prin refacerea stratului de bază al drumului, ceea ce va necesita săpături,” transmite sursa citată. 

Având în vedere faptul că această stradă este foarte îngustă, iar circulația se desfășoară pe sens unic, pentru execuția lucrărilor este necesară închiderea traficului. Accesul va fi permis locuitorilor de pe această stradă, precum și vehiculelor de urgență.

Lucrările de reparații continuă și pe str. Ștefan cel Mare, tronsonul dintre viaductul Vasile Aaron și până la ieșirea din Sibiu spre Agnita, unde noul strat de asfalt pe trotuare este aproape în întregime turnat, iar săptămâna viitoare se va turna noul strat de uzură și pe carosabil, mai spun reprezentanții administrației locale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Barosanu

Acum 1 lună

Propun ca strada să fie pietonalizată permanent.
Raspunde

Ce destept!!!

Acum 1 lună

Pai da ca doar tu nu locuiesti pe ea desteptule...va dati toti cu parerea pana cand vine vorba de voi si atunci urlati ca din gura de sapre ca aveti drepturi! Oamenii de pe strada asta sau de pe strazile unde primaria a interzis accesul auto, nu au si ei drepturi?
Raspunde

Barosanu

Acum 1 lună

Îmi poți indica în Constituție paragraful care consfințește dreptul de a avea mașina la scară? Sau dreptul de a-ți trece mașinile prin fața casei? Că nu le găsesc. Oricum, ca să-ți calmezi nervii și să nu-ți plesnească vreo venă, se pot prevedea excepții pentru riverani și pentru vehiculele de aprovizionare.
Raspunde

@Barosanu

Acum 1 lună

Ce sa zici si tu...esti cu constitutia in gura cum e vaca cu lucerna... Oare nu prevede exceptii si pentru cei ca tine? Nu de alta dar ca sa te plimbi tu in "treling si pantofi de lac" la brat cu "gratioasa" pot face locuri de promenada la SOMA in curte!
Raspunde

Barosanu

Acum 1 lună

Drepturile, stimate domn, trebuie recunoscute prin lege, nu poți considera „drept” orice privilegiu pentru care n-ai dumneata chef să plătești.
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 lună

Numa de le ar face,repara,moderniza așa cum trebuie,că după cum observ eu în acest oraș,vezi și cart.Ștrand, toate lucrările care sau făcut sunt de proastă calitate iar după 1-2 ani deja arată mai rău ca înainte și se intervine din nou ,se strică se sapă,se repară dar niciodată nu mai apar la stadiul inițial. Lucrările făcute acum 100 de ani au rezistat până în zilele noastre,iar cele făcute de 3,4 ani se degradează.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus