Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
22°C

Cum va fi vremea săptămâna viitoare: Ploi și temperaturi de până la 32 de grade Celsius. Weekendul viitor se preconizează, din nou, cu grindină

Cum va fi vremea săptămâna viitoare: Ploi și temperaturi de până la 32 de grade Celsius. Weekendul viitor se preconizează, din nou, cu grindină

Temperaturile vor ajunge, conform estimărilor specialiștilor de la Centrul meteorologic Transilvania Sud Sibiu până la 31, 32 de grade Celsius. Dar vor continua ploile, iar pe alocuri vor fi furtuni și va cădea grindina.

Luni

Vremea va fi temporar instabilă și local călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat de grindină, cu frecvență mai ridicată după orele amiezii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp. Temperaturile maxime, în scădere ușoară față de intervalul precedent, se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Marți

Vremea va fi călduroasă și temporar instabilă în zona montană. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Local în zona montană și submontană și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 32 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade.

Miercuri

Vremea va fi local călduroasă și temporar instabilă în zonele montane. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare.

Local în zona montană și submontană și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Joi

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuatee. Local și temporar se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.

Weekend

Vreme va fi călduroasă și temporar instabilă. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină, cu precădere în zonele montane.

Sursa: Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus