Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
19°C

ULBS oferă laptopuri pentru olimpici și absolvenții cu nota 10 la Bacalaureat care aleg universitatea din Sibiu

ULBS oferă laptopuri pentru olimpici și absolvenții cu nota 10 la Bacalaureat care aleg universitatea din Sibiu

Olimpicii și absolvenții care aleg să se înscrie la ULBS vor primi câte un laptop, anunță luni reprezentanții universității sibiene. 

„La fel ca în anii precedenți, recompensăm și în sesiunea de admitere 2024 performanțele absolvenților de liceu care aleg ULBS, pentru a continua studiile. Astfel, elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat, precum și elevii care au obținut locurile I, II, III, într-unul dintre cei patru ani de liceu, la etapele naționale sau internaționale ale olimpiadelor școlare, recunoscute de Ministerul Educației, vor fi recompensați cu câte un laptop, dacă vor urma unul dintre programele de studii de licență ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu,” spune Smaranda Bălan, purtător de cuvânt al instituției de învățământ. 

Admiterea din acest an prevede 2800 de locuri fără taxă la programele de licență și master, însă totalul ofertei educaționale atinge aproape 6000 de locuri pentru programele de licență și master, cu și fără taxă. ULBS va acorda din finanțare proprie 72 de burse de studiu pentru programele de licență și 56 de burse de studiu pentru programele de master.

Toate informațiile legate de sesiunea de admitere 2024 sunt disponibile aici: https://admitere.ulbsibiu.ro/, dar și apelând call center-ul deschis de ULBS, la numărul 0269 238 527.

foto ULBS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus