Luni,
07.10.2024
Parțial Noros
Acum
17°C

TSTV - Reportaj la Colegiul „Octavian Goga” din Sibiu: „Pune mâna pe ea și dă-o afară!”. La colegiu elevii rămân în on-line

TSTV - Reportaj la Colegiul „Octavian Goga” din Sibiu: „Pune mâna pe ea și dă-o afară!”. La colegiu elevii rămân în on-line

Elevii de liceu de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu și profesorii lor rămân și săptămâna aceasta în online. Decizia a fost luată în ședința de Consiliu Profesoral care a avut loc luni, 16 septembrie, și în care s-a hotărât că elevii nu pot reveni încă la școală. Dacă sălile de clasă sunt terminate, mai sunt încă lucrări de făcut pe holuri. De asemenea, trebuie asigurate căile de acces.  

Pentru că existau câteva declarații contradictorii între informațiile date de Primăria Sibiu ai cărei reprezentanți transmit faptul că cei care se ocupă de lucrările de la Colegiul Goga au dat spre utilizare școlii clasele aflate în sediul dintre strada Șaguna și deciziile luate în ședințele de la nivelul școlii, în urma cărora elevii de liceu continuă cursurile online, reporterul Turnul Sfatului a luat decizia de a merge la școală pentru a vedea situația în teren. 

S-a primit acordul conducerii pentru un tur al interiorului clădirii unității de învățământ în compania administratorului de patrimoniu. Totul a decurs normal până în momentul întâlnirii cu angajații companiei care se ocupă de lucrările de la Colegiul „Octavian Goga” din Sibiu. De aici totul a degenerat și situația a devenit tensionată.

Întregul reportaj îl puteți citi AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 săptămâni

In lume s-a renuntat la invatamantul on-line deoarece s-a constatat ca lumina monitoarelor (ledurilor) perturba atentia, concentrarea, memorarea si performanta in comparatie cu invatamantul traditional (face to face).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus