Miercuri,
30.04.2025
Innorat
Acum
8°C

Am găsit restaurantul unde ambalajul e chiar mai bun decât mâncarea

Am găsit restaurantul unde ambalajul e chiar mai bun decât mâncarea

Săptămâna asta am mâncat corespunzător studențește, la un fast-food de pe bd. Victoriei, în imediata apropiere a căminelor, care se numește Tutti. Tutti Pizza, dar mai mult decât doar pizza.

M-am oprit în fața vitrinei convins fiind că e vorba de un fast-food asemănător cu covrigăriile de pe centru și am început să recit preparatele pe care le vreau: mai puneți și de aia, și de aia, puneți-mi și un desert... Moment în care domnișoara de la tejghea, asaltată de debitul meu verbal cauzat de foame, m-a poftit înăuntru. Așa am aflat că există și un înăuntru, care apare dacă deschizi ușa din dreapta tejghelei. Iar în interior găsești câteva scaune și polițe pe care să pot să servești liniștit comanda dacă nu ai chef să mănânci din mers sau să iei la pachet acasă.

Noi am luat la pachet și am încercat câte un pic din toate. Am luat două pizza la felie, deși felie e ușor impropriu spus, pentru că e o bucată ceva mai mare și mai consistentă decât feliile obișnuite. Am încercat și un meniu de aripioare de pui cu cartofi prăjiți iar la recomandarea amabilei domnișoare care ne servea, am ales la desert o nu știu cum să-i spun dar știu că e cu Rafaello. Cum în vitrină se numea Tutti Sweet, o să-i spunem Pizza Rafaello, pentru că întreaga bază era aluat de pizza

Am luat totul la pachet și doar acasă am văzut surpriza, cel mai șmecher ambalaj de pizza pe care l-am văzut vreodată. Efectiv un sertar de pizza, care o și păstrează închisă aproape ermetic, 20 de minute mai târziu încă era călduță. Nota 10 pentru cei câțiva lei în plus cheltuiți pe un ambalaj care chiar scoate în evidență produsul.

După cum vă ziceam, mâncarea era caldă când am ajuns acasă așa că am năvălit direct pe pungă și am început cu aripioarele. Sincer, sunt printre cele mai bune aripioare prăjite pe care le-am mâncat, cel puțin în fast food-uri. Sunt foarte fragede iar panada în care sunt îmbrăcate e foarte crocantă dar în același timp și moale, nu e dură cum e cea pe care o face colonelul, de exemplu. Din păcate, aripioarele nu erau pentru mine așa că m-am mulțumit cu una singură și cu 2-3 cartofi, bunicei, dar cam uscați pe gustul meu.

Pizza a fost bună dar nu extraordinară. Felia care semăna cu Prosciutto funghi avea deasupra un sos potrivit mai degrabă pentru șaorma. Cea cu carne și porumb a fost mai bine apreciată. La final a rămas desertul Rafaello, care nu s-a mâncat tot. Nu mi-a displăcut, dar combinația aluatului de pizza cu crema dulce și nuca de cocos nu m-a convins.

Ce știu sigur este că o să mai mănânc aripioare de acolo. Meniul e extrem de variat, aveți ce alege, panini de tot felul, burgeri, kebab, șaorma, de toate. Dar incercati aripioarele. Iar prețurile, rezonabile, ca și cum în vecini ar fi trei cămine studențești. Noi am platit putin peste 70 de lei pentru tot ce am comandat. Un prânz cinstit, mai revenim.

 

Tutti Frutti

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

12 comentarii

Cetateanul turmentat

Acum 2 săptămâni

La cat fast-food bagi la mat, ori ajungi la cardiologie ori te imbogatesti din reclamele ascunse....
Raspunde

Florin alexandru

Acum 2 săptămâni

O singura intrebare = rugaminte as avea pentru nenea Turnul Sfatului. Daca se poate sa explice care este , dacă este., diferena dintre restaurant si fast food, multumesc
Raspunde

@florin

Acum 2 săptămâni

E simplu să dai o căutare în Google sau ca întrebi ChatGpt și vei afla diferența , mai ai și 15 likeuri , vai de capul vostru, v-ați adunat toți frustrații aici și nu știți cum să mai ieșiți în evidență.
Raspunde

Muresan

Acum 2 săptămâni

Pentru un pranz fastfood, destul de scump...
Raspunde

Marcela

Acum 2 săptămâni

numai junk food bagi in tine, bre. la caracal se mananca mai bine
Raspunde

Sparrow

Acum 2 săptămâni

" pe hipsterealā" Bā, crunt. Toatā planeta o arde pe potol de spart la narā, s-au inventat toate aberatiile posibile si toate denumirile imposibile. A ajuns un buticar ca Pescobar sā facā tatā shaormerie cu caracatitā in Londra! Si unii au fācut coadā sā îi dea bani...... Crāpelnita este tot ce pot masele sā înteleagā!
Raspunde

Radu

Acum 2 săptămâni

Scump fata de ceea ce ofera; in special in zona. (un meniu panini este 35lei cu cartofi congelati ) Nu este rezonabil deloc , ai nevoie de 2 sandwichuri de la ei ca sa te saturi la pranz(din experienta). Meniul zilei este aproximativ 38 lei. (gradina, supporter, cotton + altele)
Raspunde

CA

Acum 2 săptămâni

N as manca veci de la un local unde se descrie faptul ca ambalajul e mai bun decat mancarea :))))) Combinatia de aluat de pizza cu produs dulce gen Raffaello e cu totul abominabila!!
Raspunde

Ron

Acum 2 săptămâni

Deci daca nu poti sau nu vrei sa maninci acasa ce ai comandat te poti transforma in ospatar...chelner??? Esti platit pt asta? Cu cit? Ca asta inteleg din relatarea ca ..".la interior gasesti scaune si polute la care poti servi linistit mincarea" !!! Astia s jurnalisti adevarati si...policalificati!
Raspunde

Tudor

Acum 2 săptămâni

Hai ca desertul ala cu blat de pizza e chiar foarte bun, cel cu ciocolata alba si capsuni e senzatie!
Raspunde

Marius

Acum 2 săptămâni

Tutti - o bucurie care rămâne De fiecare dată sunt surprins plăcut cu fiecare produs nou pe care îl încerc. În stilul său jurnalistic pe alocuri agramat (i.e. servești masa doar dacă ești chelner), autorul articolului a vrut să facă un joc de cuvinte oarecum mustrător și a eșuat. Ambalajul e, într-adevăr, stilat, elegant și practic. Dar mâncarea e și mai bună. Mulțumesc că mă surprinzi mereu plăcut, Tutti Pizza!
Raspunde

Claudiu

Acum 2 săptămâni

Cronică asta de restaurant a ajuns de toată jena Ori nu mai are Sibiul nici în restaurant unde sa merite să mănânci cu adevărat ori cel care ne oferă săptămânal "descoperiri" de ultim moment e dus cu capul tau de tot Alta concluzie chiar nu pot găsi la cât am tot citit de o luna încoace de tot felul de "prăjeli" in vase pline cu lei de palmier încins ,copt in cuptor electric după ce se decongelează ceva pre-gatit și totul vândut la prețuri exorbitante dar, na, ambalat frumos. Radu Anton Roman te-ar chinui încetișor nene autorilor. Să-i rămână și pe a doua zi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus