Joi,
20.11.2025
Parțial Noros
Acum
12°C

Sănătate

2820 articole gasite

Articole din 04 martie 2013

Sănătate Pastarnacul
Alături de morcov și de pătrunjelul alb, rădăcină, păstârnacul (Pastinaca sativa) este folosit la noi, mai ales, la ciorbă, căreia îi conferă un plus de gust și de aromă datorită calităților pe care le are. A fost introdus în cultură din perioada antică fiind folosit de greci și... Citeste mai mult

Articole din 28 februarie 2013

Sănătate Beneficiile mierii de albine
Mierea de albine este recunoscută de mii de ani pentru beneficiile pe care le aduce pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe. Ca să îţi dai seama dacă mierea de albine este naturală: -se întoarce borcanul invers, iar mierea trebuie să se prelingă foarte încet şi să formeze o bulă de... Citeste mai mult

Articole din 26 februarie 2013

Sănătate Piersicile
Piersicile sunt zemoase, dulci dar cu un aport caloric moderat, de numai 40 calorii la 100 grame. Piersicile sunt cea mai bună cale de remineralizare a organismului. Sunt utile și în hidratare, o piersică având 87% apă. Piersicile fac parte din categoria fructelor foarte bogate în potasiu, mineralul... Citeste mai mult

2820 articole gasite

Sus