Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
4°C

ULBS a stabilit logo-ul anului Sibiu Smart 2013

Din cele 66 de creații studențești înscrise în concursul Universității ”Lucian Blaga”, juriul a desemnat logo-ul semnat de Adrian Stoia câștigător. Astfel, creația sa va reprezenta proiectul Sibiu Smart pe tot parcursul anului 2013. Cei interesați și de celalalte lucrări înscrise în concurs le vor putea vedea începând de săptămâna viitoare într-o expoziție deschisă în clădirea Rectoratului.

Clasamentul primelor trei lucrări în preferințele comisiei de jurizare este:

Locul I - Adrian Stoia

Locul II- Dan Blaga

Locul III- Bogdan Frăsie

Comisia de jurizare a fost formată din Liliana Popescu, Daliana Drăguțescu, Constantin Ittu, Radu Stănese și Remus Brad.

”Până la finalul competiției s-au înscris 66 de lucrări, acestea urmând a fi prezentate publicului larg într-o expoziție în Clădirea Rectoratului, de pe Bd. Victoriei Nr. 10. Expoziția va fi inaugurată în cursul săptămânii viitoare, când prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea va înmâna câștigătorului premiul de 1000 RON. Le mulțumim tuturor concurenților pentru participare și îi felicităm pentru creativitatea și ingeniozitatea de care au dat dovadă!”, a transmis astăzi conducerea ULBS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

52 comentarii

pf

Acum 11 ani

fenomenal, cata creativitate, cu adevarat smart... pfff NOT !
Raspunde

Dezastru

Acum 11 ani

A fost juriul de la X Factor?
Raspunde

tudor CeMerita

Acum 11 ani

si pe bune logoul din imagine va aparea pe toate materialele de promovare a sibiului in 2013?
Raspunde

pf

Acum 11 ani

normal, oare ce pile o fi avand castigatorul? :D
Raspunde

cunoscator..

Acum 11 ani

banal, atat de banal...
Raspunde

asa

Acum 11 ani

Caricatura nereusita.
Raspunde

x

Acum 11 ani

Sincer! Sec. Daca asta e un logo creativ ma las de meserie ... pacat ....
Raspunde

Xx

Acum 11 ani

***www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=1825
Raspunde

silviu

Acum 11 ani

si oare,noi sibienii, trebuie sa suportam rusinea pe care ne-o creaza aceasta comisie de jurizare clar incopetenta? un logo reprezentativ pentru oras,chiar si doar pentru un an, nu se alege din \"creatii studentesti\"
Raspunde

pf

Acum 11 ani

paint + pixlr = un logo de 1000 RON in perspectiva ULBS :))
Raspunde

sergiu

Acum 11 ani

bah voi sunteti nebuni??? cum sa fie asta logoul??? sunt atatia graficieni talentati in sibiu... asta e bataie de joc!
Raspunde

Xx

Acum 11 ani

propunerea celui de pe locul 2 mi se pare mult mai buna.
Raspunde

pf

Acum 11 ani

da 82.137.14.181 locul 2 si 3 sunt mult mai ok, mai stilizate cat de cat.
Raspunde

x

Acum 11 ani

nici o propunere nu e de acest nivel ...
Raspunde

da

Acum 11 ani

Unde sunt tipi de Microsoft sa vada cu cine au incheiat parteneriat? :)
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

un oras de rahat, cu oameni de rahat si un logo pe masura -> de rahat.
Raspunde

dvd

Acum 11 ani

nu cumva mincinosul de motoc a realizat logo-ul
Raspunde

SMART

Acum 11 ani

ce-i cu porcaria asta?
Raspunde

@ 16

Acum 11 ani

pai de ce nu mergi la tine in valcea? care sa fie problema...? dispari!
Raspunde

groaznic

Acum 11 ani

ca-n anii \'90 !!!
Raspunde

...

Acum 11 ani

jenibil logo-ul :(
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Foarte slab logo!Alooo doar nu chiar vreţi să îl folosiţi pe ăsta? Apelaţi la o firma de publicitate competentă cu graficieni. Nu vedeţi că nimănui nu-i place? Nici măcar nu poţi să zici că sunt păreri împărţite, pur şi simplu nimănui nu-i place! A..poate comisiei
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Vai ce rusine de logo... si ce font-uri frate..
Raspunde

ULSB

Acum 11 ani

ULBS, va faceti de tot ....ul! ieri semnati cu Microsoft si azi premiati mizeria (nu e nimic jignitor, e purul adevar) de mai sus !!!
Raspunde

K.Samuel

Acum 11 ani

Fara nici o exagerare, cred ca este cel mai urat logo pe care l-am vazut vreodata, intr-o astfel de circumstanta. Sper sa nu fie folosit si sa se vina cu ceva mai creativ decat powerpoint-ul asta...
Raspunde

Cristian

Acum 11 ani

toata lumea-i suparata pe acest logo ? Pai faceti unul mai bun si contribuiti cu el, toti sunt eroi in spatele tastaturii dar cand vine vorba sa se implice au brusc alte treburi
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Ce implicare? E foarte simplu, plăteşti unui designer de logouri vreo 250 de euro şi îţi face ceva de Doamne-ajută. Acuma ce, ar trebui să facem chetă pentru banii ăştia? Oricum, e clar că din cele 60 şi ceva de propuneri au fost altele mult mai bune decăt mâzgălitura asta.
Raspunde

@Cristian

Acum 11 ani

Nu s-a oferit ocazia sa participe la concurs decat studentilor ULBS pentru ca daca s-ar fi facut concurs public sunt sigur ca ar fi iesit ceva de 1000 de ori mai bun
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

daca persoana care a castigat este cea pe care o cunosc atunci este clar de ce acest logo arata cum arata...domnul adrian stoia are peste 40 de ani deci clar e invechit stitlul plus ca se poate spune ca are si anumite pile fiind doctorand la universitate..ar fi trebuit sa li se dea o sansa mai mare tinerilor dar asta e romania ...
Raspunde

SoHo

Acum 11 ani

E de anii \'80! ORIBIL!!!
Raspunde

NO, HAI

Acum 11 ani

sa va vad acuma dobitocilor! mergeti cu mizeria asta la primar sa-l convingeti ca e cel mai bun logo pe care-l poate face ULBS!!!!!
Raspunde

Aanonima

Acum 11 ani

E banal acest logo.Domnule Stoia...mai multa creativitate si banuiesc ca pilele v-au ajutat sa luati acest premiu pentru ca talent nu aveti. sa va folositi de bani precum v-ati folosit de bursele studentilor...cred ca stiti la ce ma refer.
Raspunde

Daniel

Acum 11 ani

mie imi place, este la obiect, cel de pe locul 2 se refera la viata studenteasca. ptr sibiu este semnificativ turnul sfatului iar evenimentele nu sunt studentesti. un logo trebuie sa sugereze ceva nu sa iti bage mura in gura tot
Raspunde

observator

Acum 11 ani

Lasati, fratilor, grafica... Ce vrea sa insemne \"Smart\"? Ca anul asta avem \"Sibiu baroc update\", de parca tot sibianul stie engleza sau zburda pe calculator toata ziua!!! Niste titluri mai accesibile publicului larg si romanesti, nu gasiti? Sau asa vrea primarul sas plin de beshini antiromanesti in cap?
Raspunde

Grafikdesigner

Acum 11 ani

Avand in vedere ca de ani buni lucrez ca si grafikdesigner intr-o tara mult mai \"dezvoltata\" din punctul asta de vedere....pot spune cu inima pe mana ca logo-ul e din punctul meu de vedere varza ! de la culori ...pana la font-ul folosit si faptul ca nu creeaza senzatia unui logo unitar...n-am cuvinte ce sa mai..!! tipic romanesc ! Daca nu ar exista in Sibiu baieti talentati in asa ceva as intelege...dar exista cativa care chiar sunt buni !!! De ce i se da totusi sansa unui incompetent trecut de varsta si de trenduri sa se ocupe de asa ceva ???
Raspunde

Factoru\' X

Acum 11 ani

un logo epileptic
Raspunde

lol

Acum 11 ani

your logo is bad and you should feel bad
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Cine mai citeste si ***www.sibiul.ro acolo, la Forum, Sibiul Vechi /Poze din Sibiul Vechi gaseste cateva afise, reproduse si pe timbre postale, dintre cele doua Razboaie Mondiale cu Asociatia Filatelica din Sibiu, respective Asociatia Filatelica din Romania cu ocazia (ocaziile) Intalnirii (intalnirilor) Asociatiilor Filatelice din Romania (parca o intalnire 1938, daca nu ma insel). Afisul (afisele) au acelasi lucru :Turnul Sfatului EXACT asa cum in aceasta COPIE, doar textul cu anuntul este sus, mai catre mana stanga a privitorului. Asa ca nu este ORIGINAL, dimpotriva, este mai mult decat preluat si stricat. Imi pare rau ca va stric placerea si bucuria, dar cautati cu google Asociatia Filatelica din Romania (generic) IMAGINI..si gasiti..asa cum v-am spus.
Raspunde

gas

Acum 11 ani

deci de acolo imi parea cunoscut simbolul cu turnul :) multumim dl georg .
Raspunde

pentru 33 Daniel

Acum 11 ani

Tema – umbrelă propusă pentru agenda anului 2013 este aceea a Sibiului ca oraş universitar.
Raspunde

Adrian

Acum 11 ani

Ba... asta e o gluma ...
Raspunde

Ovidiu

Acum 11 ani

Logoul ăsta e o rușine, la fel ca și celelalte. Cel de-al doilea m-a impresionat.. puțin, până când am observat că fonturile sunt diferite (mare greșeală)! Al treilea nu poate fi luat în discuție dar, ceea ce-i trist este că nici primul nu ar fi trebuit luat. Înțeleg că domnul Bondrea a avut o intenție bună și, s-a gândit că ar fi bine ca un student al ULBS (sau mai mulți) să-și pună amprenta pe un proiect cultural de amploare dar.. un asemenea logo nu poate fi folosit. Bineînțeles e ușor să comentăm din fața tastaturii și, ar fi trebuit să-nvățăm Corel Draw și să facem noi logoul dar, pentru că și eu voi participa la Sibiu Smart, chiar nu-mi doresc ca materialele publicitare să se \"bucure\" de-un așa logo.
Raspunde

olo

Acum 11 ani

Your logo is bad and you should feel bad...
Raspunde

do re mi

Acum 11 ani

am furat un logo l-am pitit iar la timpul oportun hopa l-am scos pe piata sa ma remarc in fata sefilor[cel mai mare mincinos din ulbs ghicitima ]
Raspunde

da

Acum 11 ani

ce ii si mai tare : castigatorul este angajat al ulbs nici vorba de student si uite asa ne invata stiabilul dl bondrea cum se spala banii :D cel putin din cate am auzit nu se v-a folosi aceasta sigla pentru promovarea evenimentului.
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

c@catul la*** trage: un oras de*** cu un logo de***.
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

qurrigenda: in loc de *** se va citi k@qat.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

LINK direct la SURSA, inspre pagina ULBS cu acest anunt..Important fiindca acolo se deschid Sub-Link-uri cu toate 3 lucrarile premiate._***www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=1825
Raspunde

:)

Acum 11 ani

***www.facebook.com/photo.php?fbid=487599094596786&set=a.479180998771929.105645.226775180679180&type=1&theater
Raspunde

ilie

Acum 11 ani

lipsit de esenta.... smart ? Not !!! !:)))
Raspunde

Anti-praz

Acum 11 ani

Valceanule stiu ca incerci sa trollezi sibienii si sa faci pe aici penisul ala de oltean infect mare, dar te anunt ca nu-ti merge...oras de kkt dar iti place sa-ti plimbi jegu pe aici, pentru ca la voi in catun aveti piata agro-alimentara in centru, nu zona istorica...ai un caracter si un vocabular tipic prazilienilor, daca nu-ti place orasul, marsh acasa la plantat praz si pepeni :) Cat despre logo: demodat (probabil ca acum 40 de ani era \"in trend\"), banal si de prost gust...ca si ULBS-ul de altfel
Raspunde

:)

Acum 11 ani

stii cum zice popa cand boteaza un copil in valcea? In numele tatalui, al fiului, sa iei drumu\' sibiului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus