Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Tamaian: Sa vina tot FDGR-ul in PNL. Cazan: Nu vine nimeni!

Deputații PNL Ioan Tămâian și Mircea Cazan s-au contrazis în declarații vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Întrebați de posibilitatea de a primi și alți membri ai FDGR în PNL, cei doi s-au confruntat în opinii. Câștig de cauză a avut președintele organizației. ”Noi așteptăm ca tot FDGR-ul să treacă la noi”, a exclamat încântat Ioan Tămâian. ”Nu vine nimeni”, a ripostat imediat Mircea Cazan. Liderul PNL Sibiu a adăugat că intrarea lui Johannis în partid a adus plus valoare pentru organizație. “Trecera domnului Klaus Johannis a însemnat un plus valoare pentru Sibiu, pentru sibieni şi PNL la nivel general. Nu putem spune că actualii sau cei care au venit în ultimul timp, au venit din acest motiv. Vă pot spune, în schimb, că din decembrie 2012, săptămânal, avem primiri, nu neaparat masive, dar un anumit număr de oameni vin spre Partidul Naţional Liberal”, a declarat Mircea Cazan în cadrul conferinței de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

sas

Acum 11 ani

mirciulica cazanel ce zici daca klausica trece presedinte local la pnl? eu zic ca ar merita, ca tu chiar nimic nu ai facut. si tu bai tamaie cu batic te-a intrebat cineva ceva? doi penibili.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Domnilor parlamentari PNL,va ofer,cu titlu gratuit,un sfat:CIOABA& Co!Daca nici astia n-au profesii liberale,adica se pliaza,cum ar veni,pe proiectul politic al PNL...????Atunci sa vedeti plus-valoare!
Raspunde

bzn

Acum 11 ani

a tunat si i-a adunat.. klaus lipsea din ghiveciul asta de impostori...
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

doi papagali care in parlament sunt doar de decor...
Raspunde

kati

Acum 11 ani

de cazan m-am lamurit cand i-am vazut ghiulurile , gusturi de etnia lui , nu ma bag , dar ca tamaian a intrat in politica , ma crucesc , si inca la usl unde si catelul meu daca era pe lista era in parlament. Fara gluma d-le tamaian , nu va mai merg afacerile de la selimbar , s-au vreti imunitate
Raspunde

Tamuian

Acum 11 ani

Daca acest nimeni ajunge acolo unde ajunge, inseamna ca ne meritam cu totii soarta. Cum am ajuns totusi aici?
Raspunde

Alzara

Acum 11 ani

Bravo, Tamaian, dar nu exagera.Ce spuneti de dl.Ovidiu Gant candidat pnl pt Parlamentul European?Excelent tehnocrat, util la Bruxelles! Atentie, PNL si FDGR acum faceti politica mare :acum ori niciodata....
Raspunde

@ 7

Acum 11 ani

Mai degraba niciodata! Renate Weber este si ea \"excelent tehnocrat\" si a facut rahatul praf la Bruxelles! Bai minoritar din Bucuresti, vezi-ti de ciorile tale din Ferentari, ca de alogenii nostri ne ocupam noi si-i votam in draci ca asa ne place noua sa fim condusi de straini!
Raspunde

alzara

Acum 11 ani

8,cooperare NU inseamna subordonare, decat daca esti complexat. Iti inteleg frustrarea (partial justificata), dar il cunosti pe Gant? La fotbal nu e judecata colectiva...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus