Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Concertul de Craciun al vienezilor de la Johann Strauss Ensemble, sold-out. Transmisie in Piata Mare

Cu aproape două săptămâni înainte de tradiționalul concert de Crăciun al orchestrei Johann Strauss din Viena, sibienii au cumpărat toate biletele puse în vânzare pentru acest eveniment, anunță organizatorii. Pentru prima dată, concertul programat pe 19 decembrie va fi transmis și în direct, prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni, care va fi amplasat pe scena Târgului de Crăciun, din Piața Mare a Sibiului. ”Există un interes ridicat al sibienilor pentru acest concert, devenit unul de tradiție. Va fi un spectacol-eveniment, având în vedere că acesta este cel de-al zecelea an în care Johann Strauss Ensemble concertează în România, în preajma Crăciunului. Iar pentru a oferi cât mai multor sibieni posibilitatea să se bucure de acest eveniment, am decis – cu ajutorul Primăriei Sibiu – să transmitem concertul în direct și în Piața Mare”, anunță organizatorii evenimentului.

Celebra orchestră condusă de Russel McGregor, totodată dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena, va concerta la Sibiu în seara zilei de vineri, 19 decembrie, de la ora 19:00, pe scena Sălii Thalia.
Cei de la Johann Strauss Ensemble sunt ultra-cunoscuți pentru repertoriul care acoperă vaste părți din operele compozitorilor romantici, baroci și așa mai departe. Iar numai cine nu a participat la un astfel de concert nu își poate închipui fiorul dulce-amețitor al momentelor în care Johann Strauss fiul este urmat, în timpul concertelor, de ”O, ce veste minunată!”.
 
Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Hotelul Hilton Sibiu, Flaro, Print Atu, Tondach, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon. Parteneri media sunt Magic Fm și Zile și Nopți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

cititoru

Acum 9 ani

Foarte bine, excelent, v-a venit ideea ! Nu toata lumea isi permite si nu e destul de incapatoare sala pentru toti cei care isi doresc !
Raspunde

dan

Acum 9 ani

diferenta de civilizatie dintre sibiu si bucuresti...la sibiu de revelion canta muzica clasica, in bucuresti puya.
Raspunde

Ya9HTwXH2

Acum 9 ani

It's a day planner, but I use it for other psurepos. I don't plan my days like that:)When I was younger and kept a diary I was afraid someone would read it too. I used to write down who I was in love with (that week) and things like that. Now I'm not worried about these things anymore. If someone reads it, I feel they should blame themselves:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus