Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

S-a dezechilibrat, a căzut pe stradă și a fost călcată de o mașină

S-a dezechilibrat, a căzut pe stradă și a fost călcată de o mașină

Marți dimineața, în localitatea Orlat, o femeie în vârstă de 70 de ani, localnică, în timp ce se deplasa pe jos, pe trotuarul străzii Principale, s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă şi a fost acroşată de o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 32 de ani, tot din localitatea Orlat.

Femeia a suferit răni grave şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu unde a rămas internată.

”Pacienta a fost internată pe Secția Ortopedie are o fractura bimaleolară la glezna stângă și o fractură în treimea proximală între tibie și peroneu la gamba dreaptă. Ambele fracturi sunt cu indicații operatorii și va fi operată la ambele picioare”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

”Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui accident rutier”, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Dorina Nițu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus