Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Vrei să lucrezi în străinătate? Eures intermediază 350 de posturi la cules zmeură în  Portugalia

Vrei să lucrezi în străinătate? Eures intermediază 350 de posturi la cules zmeură în  Portugalia

Prin reţeaua EURES, la începutul anului 2016, sunt oferite 350de  locuri de muncă pentru  recoltarea zmeurei, în sectorul agricol din  Portugalia.

Culegătorii vor lucra în Portugalia în perioada februarie – iunie 2016.

Se va lucra în mai multe companii care sunt exemple în acest sector de agricultură cu mijloace tehnice şi tehnologice  evoluate care deţin echipe mari de personal cu studii superioare şi formare în ştiinţe agricole”, spun reprezentanții AJOFM Sibiu.

Cerinţe:

-aptitudini fizice/capacitate de a muncii;

-fără antecedente penale (cazier judiciar);

-educaţie şi formare: minim şcoala primară;

-experiență profesională: preferință pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură (munca în sere sau în agricultură);

-disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Limbi străine: de preferinţă limba engleză/spaniolă-cunoştinţe de bază

(dar nu este obligatoriu).

Pot aplica atât femei cât şi bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 18-50 ani.

Contractul de muncă este de cel puțin două luni, începând din februarie/martie 2016 până în mai/iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei.

Salariul de bază lunar este cuprins între 505 -1192 Euro/brut/lună, în funcţie şi de orele suplimentare efectuate.

Angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei (data de sfârşit a acesteia urmează să fie stabilită în cursul lunii mai).

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES.

Termenul limită pentru aplicaţie este 21.12.2015. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise doar persoanelor  inregistrate.

Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi la AJOFM  Sibiu, str. Morilor, nr.51A, camera 440 , etaj 4, în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate cu următoarele acte:

  • copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
  • V în  limba română;
  • cazier judiciar valabil din care să rezulte că persoanele nu au antecedente penale ;
  • adeverinţă medicală cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”;
  • 1 poză tip paşaport;
  • formular de înregistrare în limba română ( se completează la sediul agenţiei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Ioan

Acum 8 ani

Sanatate...Cum adica dosarul trebuia sa il pun din 21 decembrie anul trecut? si varsta intre 18 si 50 de ani dsi parca spunea ceva intre 18 si 35 da ma rog, ok si in valea jiului e nevoie si eu a-si merge dar sunt incurcat cu cass asta pt sanatate care este obligatoriu de anul asta si cica da amenda 400 lei daca nu platesc 70 nu stiu daca poate plati parinti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus