Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

“We Help Școala din Țichindeal”, la Semimaraton 2016

“We Help Școala din Țichindeal”, la Semimaraton 2016

În urma campaniei ShoeBox de anul trecut, echipa We Help! a dăruit copiilor din satul Țichindeal codouri. Așa au aflat că școala din sat nu este dotată cu materialele absolut necesare pentru a învăța: podeaua este din pământ, nu au lumină și nici bănci. Pentru ai putea ajuta , asociația a înscris proiectul la Semimataronul din 28 mai.

Prin proiectul “We Help Școala din Țichindeal” cei din asociație doresc amenajarea și dotarea sălilor de clasă, precum și integrarea școlară a copiilor din sat.

,,Africa este mult mai aproape decât ne putem imagina ....la mai puțin de 20 de km de Sibiu în satul Țichindeal !’’, ne spunea Sorin, un bun prieten. Proiectul nostru are ca scop amenajarea și dotarea salilor de clasă, precum integrarea școlară a copiilor din satul Țichindeal.Cele două clase în care învață micuții nu sunt echipate corespunzător nevoilor acestora, sau mai bine zis, nu sunt echipate. Vrem  să creștem gradul  de conștientizare al membrilor comunității privind problemele cu care acești copii se confruntă. Și vrem să ne implicăm direct în soluționarea acestora”, transmit reprezentanții asociației.
Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru “We Help Școala din Țichindeal”, iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga.

Vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici:http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1440

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus