Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident pe DN7, la intrare în Tălmaciu. Un TIR s-a răsturnat în drum

Accident pe DN7, la intrare în Tălmaciu. Un TIR s-a răsturnat în drum

Traficul se desfășoară îngreunat în această dimineață pe DN 7, la intrarea în localitatea Tălmaciu dinspre valea Oltului, în urma unui accident.

Evenimentul a avut loc pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, spun polițiștii prezenți al fața locului.

Conform polițiștilor, șoferul unui ansamblu TIR care circula spre Sibiu a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabila. Șoferul are 24 de ani și este din București.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Sensul Sibiu – Vâlcea al DN7 a fost blocat și se circula alternativ pe sensul opus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

raspandache

Acum 6 ani

Cocalar dă București, ăștia n-ar trebui să aibă dreptul de a lucra decât în ocnă.
Raspunde

Malone

Acum 6 ani

Eternul și fascinantul drum îngust de pe Valea Oltului! Un basm de care nu mai scăpăm de când l-au construit romnii și l-au modificat și reabilitat toți ceilalți după! Așteptăm autostrada în mileniul IV poate.
Raspunde

Albertttttt

Acum 6 ani

Raspandache ești !!!! Ești vai de mortiii tai !!! Tarane !!! Fututi morți matii !! La pușcărie cu tine !! Ce ti a-și face eu ți-e bulagiiule rasist!
Raspunde

Z

Acum 6 ani

Lipsă de orice, de experiența , de rațiune , de prevenție, de lipsa scolilor profesionale auto, de autostrăzi. Să ajungi sa conduci un tir, 3 ani de scoală profesionala, 1 an stai lăngă şofer ,1 an stă şofeul langă tine , după care iți iei zborul singur. Era odată.... o tempora.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus