Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
13°C

CONCURS Airfield Festival: castiga un zbor de 15 minute

Airfield Festival care se va desfășura în perioada 1-3 august pe Aerodromul Măgura de lângă Cisnădie lansează un concurs al cărui premiu constă într-un zbor de 15 minute cu pornire de pe Aerodromul Magura Cisnadie.

Pentru a vedea regulamentul concursului intră pe pagina de Facebook a ziarului Turnul Sfatului, înscrie-te în concurs şi poţi să câştigi marele premiu.

Airfield Festival este un eveniment aflat la prima ediţie şi îşi propune un concept nou, care combină muzica electro, cu agrementul, turismul și sporturile extreme.

Pe cele două scene ale festivalului vor urca artiști consacrați ai zonei electro, dar și tineri români talentați. Printre invitații speciali se numără artistul rus Andrei Pushkarev, rezident al postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante stații de profil din lume. Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare „Sibiu. Tânăr din 1191”, urcă și el pe scena Airfield Festival.

Line-up-ul numără peste 15 artiști ai muzicii electronice, printre care DJ Vasile, Vlad Dobrescu ( DJ Set ), Adi Dumitra,DJ K-Lu, Toygun, DJ Sauce, Ciprian Popa, Dex, Syl, Răzvan Mate, Kcn, Pitza, Gabi Ticulescu și Bozzo.

Transportul din Sibiu către Aerodromul Cisnădie şi retur va fi asigurat cu microbuze, din oră în oră

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus