Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Trei motive pentru a vizita, in weekend, Piata Mare si Casa Artelor

În aceste weekend cei mai iscusiţi meşteri olari din toate colţurile ţării îşi dau întâlnire în centrul istoric al Sibiului. Meşterii vor participa la ediţia cu numărul 48 a Târgului Olarilor, un eveniment organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale “Cindrelul-Junii Sibiului” în colaborare cu Muzeul Astra.

“Marea sărbătoare a olarilor va aduce în Piaţa Mare a burgului medieval peste 140 de ceramişti, iar Târgul Olarilor poate fi vizitat sâmbătă şi duminică între orele 9:00 – 20:00”, spun organizatorii.

Sâmbătă, 6 septembrie, în sala de expoziţie din Casa Artelor, începând cu ora 16:00 va avea loc vernisajul expoziţiei temporare ,,Moştenirea familiei Sitar. Olăritul”. Totodată, va fi lansat primul număr al ,,Ziarului olarilor din România. Îndreptar pentru olari şi ceramişti”.

În aceeaşi zi, expoziţia temporară ,,Frumos. Ceramic. Folositor. Ceramica de Sibiu”, va fi deschisă publicului la Casa Artelor, Piaţa Mică nr.21, în sala de conferinţe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Teodora

Acum 9 ani

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus