Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Compa Sibiu distribuie acționarilor 1,53 milioane lei sub formă de dividende

Compa Sibiu distribuie acționarilor 1,53 milioane lei sub formă de dividende

Compa Sibiu va distribui acționarilor o cincime din profitul înregistrat în ultimul, cea mai mare parte a banilor fiind alocați investițiilor, informează Profit.ro.

”Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Compa Sibiu (CMP) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație privind distribuirea profitului net de 7,67 milioane lei. Astfel, suma de 6,14 milioane lei este alocată pentru surse proprii de dezvoltare, în timp ce 1,53 milioane lei vor pleca spre acționari sub formă de dividende”, arată Profit.ro.

Compania avea la 31 decembrie 2023 datorii totale de 190,59 milioane lei.

Compa a lansat anul trecut un hotel în Sibiu sub marca Mercure, pentru care are un acord cu Accor.

De asemenea, board-ul a mandatat conducerea executivă pentru pregătirea demersurilor de divizare a societății în sensul separării activității imobiliare de obiectul de activitate de bază din producția de componente auto.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3106

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus