Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

A fost identificat barbatul calcat pe sosea la Sura. Mergea sa se angajeze

Bărbatul de 45 de ani care a fost lovit de o mașină în Șura Mare, în urmă cu patru zile, a fost identificat de polițiști. Aceta este din județul Vaslui, este cioban și tocmai mergea să se angajeze, la un crescător de oi din localitate. "Iniţial, identitatea victimei nu a putut fi stabilită întrucât bărbatul era neînsoţit şi nu avea asupra sa niciun act de identitate", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Bărbatul nu s-a asigurat și a traversat strada prin loc nemarcat, când a fost lovit în plin de o mașină. Medicii care au sosit la fața locului l-au găsit în stare de inconștiență. Vasluianul este și acum internat la Spitalul Clinic Județean din Sibiu. "Starea sa a evoluat favorabil. Respiră singur, dar este sedat, pentru că se află într-o puternică stare de agitație. Rămâne internat pe secția de Teraie Intensivă", a explicat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriță.

Bărbatul nu traversa pe trecerea de pietoni, ci încerca să traverseze neregulamentar Drumul Național 14. A fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un sibian de 30 de ani, care circula spre Mediaş.

Știrea inițială, AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

neam spart( nu NE-AM)

Acum 9 ani

Va respect munca,dar totusi...cand aveti putin timp liber,mai cititi o carte (de prefereat un manual de limba romana).O zi buna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus