Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Transfagarasanul este inchis in week-end

Transfagarasanul este inchis in week-end

Traficul pe DN 7C - Transfăgărăşanul - va fi închis, sâmbătă, între Barajul Vidraru şi Bâlea Lac, întrucât pe acest tronson se va desfăşura o competiţie sportivă, turiştii care vor să ajungă la cabana Cumpăna având ca rută alternativă un drum forestier.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş au anunţat, miercuri, că traficul rutier va fi închis, sâmbătă, pe Drumul Naţional 7C Piteşti-Sibiu - Transfăgărăşanul -, pe tronsonul cuprins între kilometrul 62 - Barajul Vidraru şi kilometrul 116+808 metri - Bâlea Lac.

Drumul va fi închis circulaţiei rutiere începând de la ora 8.00 până la ora 18.00, pentru desfăşurarea unei competiţii de triatlon.

Şoferii care vor să ajungă la cabana Cumpăna au ca rută alternativă drumul forestier din zona Barajului Vidraru. Poliţiştii le solicită şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte indicatoarele şi marcajele rutiere care vor fi montate în zonă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 508

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus