Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Transfier: peste 200 de amatori au inotat, pedalat si alergat in muntii Fagarasului

Transfier: peste 200 de amatori au inotat, pedalat si alergat in muntii Fagarasului

Aproximativ 300 de concurenți, dintre care 200 amatori, au participat la triatlonului cu probe care ajung să acopere distanțe de 100 de kilometri. Concursul a avut loc sâmbătă pe traseul Bâlea Lac – Lacul Vidraru. Denumită Transfier, competiția a avut drept punct de pornire lacul Vidraru, unde concurenții au avut de înotat o distanță de doi kilometri. Din apă, concurenții s-au suit apoi pe biciclete, traseul măsurând aproximativ 80 de kilometri cu o diferență de nivel de peste 1.500 de metri. Ultima probă a triatlonului a fost cea de alergare, înapoi, de-a lungul lacului Vidraru. Linia de Finish a fost stabilită statuia lui Prometeu, până la care concurenții au de urcat 390 de trepte.
”Foarte mare, ca dimensiuni. Mă așteptam să fie un pic mai mic. Dar se pare că multă lume face mișcare și multă lume se antrenează pentru a participa la astfel de evenimente”, povestește unul dintre concurenți. Transfăgărășanul a fost închis circulației auto pentru a permite desfășurarea competiției. ”Probabil că mulți români și-ar fi dorit să meargă pe Transfăgărășan, ne cerem scuze dacă i-am încurcat cu ceva, dar cred că numai așa putem să ajungem să avem competiții de talie internațională în România”, spune Mihai Preda, organizator.
La Transfier a participat și Ciprian Bălănescu, reprezentantul României la proba de triatlon la Europenele de la Baku.tranasfier 2

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 987

Comentarii

1 comentarii

eugen

Acum 8 ani

Cei ce indraznesc, reusesc! Totul e sa doresti sa fi extraordinar! „Cel mai bun moment pentru a te apuca de ceva e tot timpul – acum.” Graffiti Esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile? Iata o oportunitate: Va asteptam urgent in echipa noastra, din orice colt al tarii, pentru a colabora cu noi (part-time) (full-time) intr-o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: daneugen93***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus