Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
12°C

Inca o "victima" pe DN14: conducea cu 184 de km/h, pe o portiune cu limita de 70 de km/h

Inca o

Un șofer din Șelimbăr a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni, după ce polițiștii sibieni l-au surprins pe linia dreaptă dintre Șeica Mare și Agârbiciu accelerând până la 182 de km/h. Pe porțiunea drumului național 14 (Sibiu – Mediaș - Sighișoara) unde a fost ”prins de radar”, autoritățile au instituit după modernizarea carosabilului o limită de viteză de 70 de km/h.
”Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani, domiciliat în localitatea Şelimbăr, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, fiind-i aplicată şi pedeapsa complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu. Șelimbăreanul a fost oprit de polițiști marți, 11 august, în jurul orei 17:00.
În aceste zile, polițiștii sibieni desfășoară mai multe acțiuni de prevenire a accidentelor în condițiile în care în primele șapte luni ale acestui an șapte persoane au murit în evenimente rutiere generate de șoferi care au depășit limita legală de viteză. ”Cele mai recente analize asupra siguranţei traficului rutier arată că, principala cauză generatoare de accidente rutiere grave la nivelul judetului Sibiu o reprezintă nerespectarea regimului legal de viteza sub cele doua forme, excesivă şi neadaptată la condiţiile meteo şi de drum. În  judetul Sibiu, în perioada 01.01-30.07.2015, încălcarea regimului de viteză a dus la producerea a  20 de accidente grave, soldate cu decesul a 7 persoane şi rănirea gravă a altor 27, respectiv  20 de accidente uşoare  soldate cu 41 de răniţi uşor”, mai informează polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 968

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

me

Acum 8 ani

D-le Deleanu: intre Sura Mare si Agarbiciu ar fi linie dreapta doar daca ar exista o autostrada. Dar cum ea nu exista, intre Sura Mare si Agarbiciu, reducem viteza prin Slimnic, Rusi si Seica Mare. A, si vreo doua treceri la nivel cu calea ferata.
Raspunde

ss

Acum 8 ani

Scadeți limita la 50 si apoi stați la ciupeala , milițieni cretini
Raspunde

rusine

Acum 8 ani

stati mereu cu cateva radare la ciupeala si acum cautati sa va justificati cu pennerul asta!!! Toate curbele au limita de 30 sau 50 la ora. Nici pe drumul de Paltinis nu sunt atatea limitari!!!! RUSINE
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Super...si biciclistii din Sibiu amendati de militieni au primit amenzi aproape la fel de mari pentru ca au traversat strada pe bicicleta pe trecerea de pietoni!!! gravitatea faptelor este oarecum identica!!! Tara de c.a.c.a.t.( imi cer scuze doar pentru cuvantul folosit).
Raspunde

@5

Acum 8 ani

sad but true! Militieni cu 2 neuroni! (2 neuroni la doi agenti )
Raspunde

dw

Acum 8 ani

mare pprostie...70 la ora
Raspunde

@5

Acum 8 ani

sad but true! Militieni cu 2 neuroni! (2 neuroni la doi agenti )
Raspunde

@5

Acum 8 ani

sad but true! Militieni cu 2 neuroni! (2 neuroni la doi agenti )
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Sa stii ca idiotul cu 184/h risca sa crape, avand intr-adevar ceva sanse sa ia pe cineva cu el. Dupa parerea mea pedeapsa e prea mica. In schimb biciclistul care traverseaza strada pe trecere, PE BICICLETA isi risca si el viata si baga pe un sofer NEVINOVAT la puscarie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus